De SIGMA-groep kiest ExaGrid om een back-up te maken van klantgegevens

INFIDIS introduceert The SIGMA Group in ExaGrid als een geoptimaliseerde back-upoplossing

MARLBOROUGH, Mass.--()--ExaGrid® kondigde vandaag aan dat INFIDIS, een wereldwijde IT-integrator en leverancier van oplossingen, The SIGMA Group ertoe heeft geleid om voor de gelaagde back-upopslagoplossing van ExaGrid te kiezen om de gegevensbescherming te verbeteren en de benodigde back-ups en gegevensherstelmogelijkheden te optimaliseren. om haar klanten back-up als service aan te bieden.

De SIGMA-groep is een in Frankrijk gevestigd bedrijf voor digitale dienstverlening, gespecialiseerd in het publiceren van software, integratie van digitale oplossingen op maat en uitbesteding van informatiesystemen en cloudoplossingen. De SIGMA-groep gebruikt nu ExaGrid om back-ups van klanten op te slaan, evenals zijn eigen back-upgegevens, naast het gebruik van ExaGrid om gegevens van zijn primaire site naar zijn site voor noodherstel (DR) te repliceren. Door ExaGrid toe te voegen aan de back-upomgeving van The SIGMA Group kon het bedrijf de groei van klantgegevens bijhouden en zijn SLA’s leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stacey Foster
ExaGrid
sfoster@exagrid.com
508-898-2872 x248

Contacts

Stacey Foster
ExaGrid
sfoster@exagrid.com
508-898-2872 x248