Lightbits Labs lanceert LightOS® 2.0 met hoge beschikbaarheid

Toepassingen in containers kunnen genieten van betrouwbare, uitgesplitste opslag die presteert zoals lokale flash

SAN JOSE, Californië--()--Lightbits Labs, de bedenker en leider in NVMe ™ over TCP (NVMe / TCP) softwaregedefinieerde blokopslag, lanceerde vandaag LightOS® 2.0, waardoor volledige cloud-native persistente opslagintegratie voor Kubernetes mogelijk wordt gemaakt met ongekende schaalbaarheid en beschikbaarheid via clustering.

Met de efficiëntie en het gemak van all-flash arrays en de hoge prestaties van direct aangesloten flash-opslag, maakt LightOS 2.0 onafhankelijke schaling van rekenkracht en opslag mogelijk. Deze oplossing maximaliseert de Kubernetes-functionaliteit, biedt migratiegemak en levert snelle hersteltijden na serverstoringen. LightOS 2.0 biedt virtuele NVMe-volumes, levert een lage latentie en hoge prestaties, terwijl het tegelijkertijd een hoge beschikbaarheid biedt via naadloze target-side storage server-failover. Het resultaat is geen onderbreking van de service of gedwongen migratie als gevolg van een schijf- of opslagknooppuntstoring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alan Ryan / Marianne Dempsey
On behalf of Lightbits Labs
alanryan@rainierco.com / mdempsey@rainierco.com
508-577-6635 or 617-233-8675

Contacts

Alan Ryan / Marianne Dempsey
On behalf of Lightbits Labs
alanryan@rainierco.com / mdempsey@rainierco.com
508-577-6635 or 617-233-8675