Mindbreeze InSpire SaaS ontvangt SOC2 Type 1-certificaat

 

CHICAGO--()--Mindbreeze heeft de SOC2 Type 1-audit van haar Mindbreeze InSpire SaaS service afgesloten. Het auditrapport is uitgebracht door het audit- en adviesbureau KPMG.

In het kader van het auditproces heeft KPMG onderzocht of de Trust Services Criteria (TSC) voor beveiliging - uitgegeven door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) - worden nageleefd. Hierbij zijn de bestaande interne controlemechanismen voor de aangeboden diensten geïnspecteerd en gedocumenteerd, zoals die met betrekking tot risicominimalisatie, toegangscontroles, monitoringmaatregelen en communicatie. De audit bestond uit een ISAE 3000 Type 1-audit (het testen van het ontwerp en de implementatie voor een specifieke deadline) en werd uitgevoerd over een periode van ongeveer vier weken. Mindbreeze ontving de definitieve testresultaten in de vorm van een ISAE 3000 SOC2 Type 1-rapport.

"De ISAE 3000 SOC2 Type 1-audit had betrekking op de controlemaatregelen die Mindbreeze heeft ingevoerd voor de aanpak van de Trust Services Criteria voor beveiliging. Het SOC2-rapport geeft gedetailleerde informatie over de geschiktheid van het ontwerp (Type 1-rapport) van elk van de controlemechanismen en is bedoeld om informatie te verstrekken aan klanten van Mindbreeze en hun auditors", aldus Andreas Wiegele, Senior Manager bij KPMG.

"Ook informatie die zich in de cloud bevindt, moet op een zeer efficiënte manier worden geanalyseerd, semantisch worden gekoppeld en in een perfecte opmaak aan de gebruikers ter beschikking worden gesteld. Het naleven van de strengste beveiligings- en bedrijfsnormen is uiterst belangrijk voor ons en onze klanten, dus we streven voortdurend naar verbetering op alle gebieden", verklaart Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze.

Mindbreeze InSpire combineert traditionele zoektechnologieën met technologische ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie om bedrijfsinformatie uit gekoppelde bedrijfsgegevensbronnen te analyseren en te interpreteren en zo concrete antwoorden, zogenaamde 'actionable insights' te geven.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een toonaangevende internationale leverancier van apparaten en clouddiensten voor enterprise search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennismanagement. Het wereldwijde partnernetwerk van Mindbreeze maakt mondiale klantenondersteuning mogelijk, onafhankelijk van de tijdzone. Het Amerikaanse hoofdkwartier is gevestigd in Chicago, Illinois.

Aanvullende informatie treft u op www.mindbreeze.com of volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrike Kogler
+1-312-300-6745
pr@mindbreeze.com

Contacts

Ulrike Kogler
+1-312-300-6745
pr@mindbreeze.com