Happiness Continues voor fans van de Jonas Brothers met de première van een volledig nieuwe concertdocumentaire op vrijdag 24 april 2020, exclusief op Amazon Prime Video

Happiness Continues: Een Jonas Brothers Concertfilm is een live concertervaring en exclusieve blik op het tourneeleven van Jonas Brothers tijdens hun uitverkochte concerttour ‘Happiness Begins’

Bekijk de trailer nu hier

Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film (Photo: Amazon Studios)

CULVER CITY, Californië--()--Happiness Continues: Een Jonas Brothers Concertfilm, die een kijkje achter de schermen biedt van het voor een GRAMMY genomineerde, multi-platinum supertrio Jonas Brothers op hun uitverkochte concerttour “Happiness Begins” in 2019, zal in première gaan op vrijdag 24 april, exclusief op Amazon Prime Video, in meer dan 200 landen en regio’s over de hele wereld.

- Afbeeldingen zijn hier beschikbaar: LINK
- Bekijk de Happiness Continues-trailer HIER

Als vervolg op de reis die vorig jaar begon met de Amazon Original-documentaire Chasing Happiness, legt Happiness Continues de live concertervaring van de band vast en biedt een exclusieve blik in het tourneeleven van de Jonas Brothers, inclusief optredens van geliefde hits zoals “Burnin’ Up,” “S.O.S.” en “Year 3000,” en muziek van “Happiness Begins,” het hitalbum van vorig jaar, inclusief de nummer 1-hit “Sucker.” Happiness Continues geeft kijkers een plekje op de voorste rij in bomvolle arena’s in Miami, Vancouver en Mexico City, evenals in de intieme Cobra Lounge in Chicago, voor hun eerste optreden daar in 12 jaar. Happiness Continues geeft fans een diepere kijk op hoe Nick, Joe en Kevin hun weg vinden op tournee terwijl ze de balans blijven vinden tussen muziek, hun onderlinge relaties en hun nieuwe gezinnen.

Happiness Continues is afkomstig van Philymack en Amazon Studios in samenwerking met Polygram Entertainment en Federal Films, met uitvoerende producenten Phil McIntyre, John Lloyd Taylor, Monte Lipman, Wendy Goldstein en Baz Halpin. Happiness Continues is geregisseerd door Anthony Mandler en geproduceerd door Kim Bradshaw, Ned Doyle en Anthony Mandler, door Black Hand Cinema, het productiebedrijf van Mandler.

Na een onderbreking van zes jaar veroverden Jonas Brothers de wereld in 2019 met de verrassende release van hun veelgeprezen en zeer succesvolle single "Sucker." De dubbel-platinum single debuteerde op nummer 1 in de Billboard Hot 100 en werd de eerste nummer 1-hit voor de band en het eerste nummer 1-debuut van een groep in deze eeuw. De band bracht daarna Chasing Happiness, uit, een Amazon Original-film die de broers’ opkomst en terugkeer naar muziek vastlegt, voordat ze hun derde nummer 1-album afleverden met de release van hun platina-verkopende album Happiness Begins (Republic Records). De band bleef het hele jaar door pieken met hun uitverkochte “Happiness Begins Tour,” met meer dan 1,2 miljoen verkochte tickets.

JONAS BROTHERS OP SOCIAL MEDIA:
http://instagram.com/jonasbrothers
http://twitter.com/jonasbrothers
https://www.facebook.com/JonasBrothers
https://www.youtube.com/user/JonasBrothersMusic

AMAZON PRIME VIDEO OP SOCIAL MEDIA:
Hashtag: #HappinessContinues
Twitter: @PrimeVideo
Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo

Happiness Continues is een wereldwijde release en zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 200 landen en regio’s.

Klanten die nog geen Prime-lid zijn kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode op www.amazon.com/prime.

Bezoek voor een lijst van alle met Prime Video compatibel apparaten www.amazon.com/howtostream.

FEDERAL FILMS:

Federal Films is een nieuwe divisie van Republic Records in strategische samenwerking met Polygram Entertainment van Universal Music Group.

OVER POLYGRAM ENTERTAINMENT

Polygram Entertainment produceert films en televisieprogramma’s die diepere verhaallijnen en perspectieven bieden op de muzikanten, muziek en culturele gebeurtenissen die generaties hebben gedefinieerd. Als partner van Universal Music Group, de wereldmarktleider op het gebied van muzikale entertainment, ontwikkelt, produceert, financiert en distribueert Polygram documentairefilms en originele, gescripte projecten voor muziekfans van alle leeftijden en voorkeuren over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OVER DE JONAS BROTHERS CONTACT OP MET:

Marisa Bianco // Republic Records
Marisa.Bianco@umusic.com

Alexis Rasten // Philymack
alexis@philymack.com

MEDIACONTACT VOOR AMAZON STUDIOS:
Alana Russo
alana.russo@amazonstudios.com

Brooke James
brooke.james@amazonstudios.com

Contacts

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OVER DE JONAS BROTHERS CONTACT OP MET:

Marisa Bianco // Republic Records
Marisa.Bianco@umusic.com

Alexis Rasten // Philymack
alexis@philymack.com

MEDIACONTACT VOOR AMAZON STUDIOS:
Alana Russo
alana.russo@amazonstudios.com

Brooke James
brooke.james@amazonstudios.com