Keio Plaza Hotel Tokyo renoveert kamers op de 31e verdieping tot luxe familiekamers

Keio Plaza Hotel Tokyo is renovating guest rooms on the 31st floor of the Main Tower to reopen quadruple guest rooms on March 29, 2020. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan in Shinjuku, Tokio, renoveert kamers op de 31e verdieping van de hoofdtoren om de sanitaire voorzieningen bij te werken en een viervoudige gastkamer te heropenen op 29 maart 2020. Ons hotel besteedt in totaal ongeveer een miljoen aan het installeren JPY400, nieuw ontworpen badkamerfaciliteiten, om het gemak van onze gasten te verbeteren.

De voortdurende renovatie van de “Luxe familiekamer” zal elke kamer voorzien van vier bedden en een extra slaapbank om maximaal vijf volwassenen comfortabel te laten slapen. Wat badkamerfaciliteiten betreft, worden twee soorten badfaciliteiten gefaciliteerd, waaronder een met een gecombineerd bad en toilet en een andere met een gecombineerde douchecabine en toilet, beide met twee afzonderlijk geplaatste wastafels voor efficiënt en handig gebruik van kamers door meerdere gasten. De kamers zijn ook voorzien van vier grote glazen ramen voor een adembenemend panoramisch uitzicht op de skyline van Tokio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp