Keio Plaza Hotel Tokio gastheer “Hina-Matsuri” Girls’ Doll Festival Art Exhibition

– 6.800 Prachtig hangend kunstornament en florale schoonheid

About 6,800 hanging ornaments, each one handmade from kimono and quilt fabrics, and tiered stand of dolls of the Emperor and Empress will be displayed to celebrate the traditional Hina-Matsuri, known as Girls' Day. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokio (KPH), een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan in Shinjuku, Tokio, organiseert een evenement van 1 februari tot 26 maart 2020 met de titel “Hina-Matsuri Girls’ Doll Festival Art Exhibition” om met de gasten het culturele Japanse leven te vieren, het evenement staat bekend als Girls’ Doll Festival of Hina-Matsuri. Dit zeer populaire evenement wordt jaarlijks gehouden en toont zo’n 6.800 prachtige en sierlijke hangende kunstornamenten, met de hand gemaakt van oud zijden doek. Deze ornamenten zijn zorgvuldig vervaardigd voor deze tentoonstelling en weerspiegelen symbolisch de hoop op gezondheid en geluk van kinderen. Ook worden perzikbloemen als thema getoond voor tentoonstellingen, concerten en workshops in het evenement van dit jaar zijn in overeenstemming met het “Perzikfestival” en de overtuiging dat perziken leiden tot een lange levensduur terwijl ze boze geesten verdrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp