Vergemakkelijk de commercialisering van nieuwe low-cost batterijtechnologie voor extreem snel opladen en een groot bereik voor elektrische voertuigen

Vergroot licenties voor de nieuwe 4e generatie technologie, waardoor EV-productie op gigafactory-schaal mogelijk wordt

Enevate aims to make EV charging as fast and easy as pumping gas/petrol (Graphic: Business Wire)

IRVINE, Californië--()--Enevate, een pionier in geavanceerde silicium-dominante lithium-ion (Li-ion) batterijtechnologie die in staat is extreem snel op te laden voor elektrische voertuigen (EV's), kondigde zijn nieuwe 4e generatie technologie aan, geoptimaliseerd voor hoge volume commercialisatie en productie op gigafabiele schaal. Enevate biedt een oplossing voor een moeilijk probleem voor OEM's in de auto-industrie en fabrikanten van EV-batterijen - biedt extreem snel opladen met hoge energiedichtheid en lagere materiaalkosten dan conventionele Li-ion-batterijen, terwijl het compatibel is met bestaande batterijfabricagefaciliteiten.

De nieuwe XFC-Energy â„¢ -technologie bereikt een oplaadtijd van 5 minuten tot 75 procent met een energiedichtheid van 800 Wh / L. De conventionele grootformaat Li-ion EV-cellen van vandaag hebben een snelheid van 500-600 Wh / L en hebben meestal meer dan 1 uur nodig om op te laden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bill Blanning
bblanning@enevate.com
+1 (714) 916-4309

Contacts

Bill Blanning
bblanning@enevate.com
+1 (714) 916-4309