Keio Plaza Hotel Tokyo werkt samen met het Nationale Noh Theater om de Japanse Noh Cultuur in de wereld te introduceren

"Noh" Japanese Traditional Performing Art, performed by Yoshiyuki Kanze of the Kanze School of Noh. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, zal van 27 september tot en met 27 november 2019 een speciaal evenement en een tentoonstelling van de traditionele Japanse podiumkunsten organiseren, genaamd “Noh”. Deze tentoonstelling wordt gehouden in samenwerking met The National Noh Theatre en markeert de vierde keer dat dit evenement wordt gehouden. De tentoonstelling van dit jaar is gebaseerd op de historische epische poëzie “Tale of the Heike” die de strijd tussen de Heike en de Minamoto clans voor de controle over Japan en de opkomst en val van de Taira Family (Heike) in beeld brengt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010 
Public Relations Manager 
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Release Summary

Keio Plaza Hotel Tokyo hosts our fourth annual "Noh" Japanese traditional performing art in collaboration with the National Noh Theatre.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010 
Public Relations Manager 
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp