Keio Plaza Hotel Tokyo biedt arrangement “Theeceremonie-ervaring en luxueuze accommodaties voor gezinnen”

With the accommodation package, guests with children could experience unique cultural Japanese tea ceremony to learn how to make a green tea and its history. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, zal van 20 juli tot 1 september 2019 een speciaal zomers overnachtingsarrangement aanbieden met de titel “Tea Ceremony Experience and Luxurious Accommodations for Families”. Dit accommodatiepakket is speciaal ontworpen om gezinnen met kinderen te vermaken door de unieke culturele ervaring van een Japanse theeceremonie te bieden als mooie herinnering aan hun zomervakantie in ons hotel.

De kamers die in dit accommodatiepakket worden aangeboden zijn de zeer populaire “Two Queen Beds Rooms” op de “Premier Grand” clubverdiepingen met gebruik van de Club Lounge inbegrepen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp