Synack erkend als CREST-geaccrediteerd bedrijf voor crowdsourced penetratietesten

Synack is door CREST International erkend als een bedrijf dat voldoet aan zijn normen voor het leveren van hoogwaardige penetratietests.

REDWOOD CITY, Californië--()--Synack, het meest vertrouwde crowdsourced penetratietest-bedrijf, kondigde vandaag aan dat het nu zowel CREST geaccrediteerd is voor het testen van penetratiediensten als een CREST Member bedrijf in de VS. Dit is een verdere erkenning van Synack als de marktleider in het leveren van de meest effectieve, efficiënte penetratietest.

CREST is een accreditatie- en certificeringsinstantie zonder winstoogmerk die de markt voor technische informatiebeveiliging vertegenwoordigt en ondersteunt. CREST werd in 2006 opgericht als antwoord op de duidelijke behoefte aan meer gereguleerde professionele diensten met een bekende, betrouwbare kwaliteit, en wordt nu wereldwijd erkend als de cyberbeveiligingsinstantie voor de technische beveiligingsindustrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ellie McCardwell, Synack Communications
Email: press@synack.com

Contacts

Ellie McCardwell, Synack Communications
Email: press@synack.com