Keio Plaza Hotel Tokyo organiseert dessertbuffet met Assepoester-thema – “Wereld van Glas Dessertbuffet “

Specially prepared dessert items including vanilla mousse in the image of Cinderella, sponge cake patterned after horse carriages and others will be served from April 1 to June 30, 2019 (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku in Tokio, zal een speciaal evenement organiseren met de titel “Wereld van Glas Dessertbuffet”, gebaseerd op “Assepoester”, het populaire sprookje van de Franse auteur Charles Perrault. Dit evenement wordt gehouden in het All Day Dining-restaurant “Jurin” op de tweede verdieping van het hotel, van maandag 1 april tot zondag 30 juni 2019. Speciaal bereide dessertitems, waaronder vanillemousse naar de gelijkenis van Assepoester, paardenkoetsen van sponscake en andere karakters uit het sprookje, maken deel uit van 30 verschillende desserts die geserveerd worden als het pronkstuk van dit buffet. Ook komt het hotel met een speciaal gedeelte in het hotel gebaseerd op het concept van ” betoverende meisjes die prinses zijn geworden” voor gasten om foto’s te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp