Keio Plaza Hotel Tokyo viert met “Lente Cherry Blossom Festival” de komst van het Sakura-seizoen

Sakura cherry blossoms will be displayed throughout the hotel to represent arrival of spring with sakura exhibition and delectable foods using spring ingredients. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo, een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan, gelegen in Shinjuku, Tokio, organiseert een speciaal “Spring Cherry Blossom (Sakura) Festival” met menu-items die speciaal zijn bereid door onze chef-koks in het beeld van de ‘Sakura’-kersenbloesems en geserveerd in acht van onze hotelrestaurants, waaronder onze Franse en Italiaanse, Chinese, Kaiseki, Koreaanse en andere restaurants. Het festival vindt plaats van 1 maart (vrijdag) tot 30 april (dinsdag) 2019. Lente in Japan is een seizoen waarin tal van veelbelovende evenementen plaatsvinden, zoals de start op de universiteit maar ook het afstuderen afstuderen. De toegang van nieuwkomers tot het personeel vindt bovendien plaats en onze speciale menu-items zijn ontworpen om onze gasten te helpen deze vreugdevolle gebeurtenissen te vieren. Onze restaurants accepteren ook speciale verzoeken om heerlijke drankjes en speciaal bereide cakes bij de maaltijden op te nemen. Daarnaast zal een groot en prachtig bloemstuk met kersenbloesems worden getoond en zal het dienen als een perfecte setting voor herdenkingsfoto’s voor het plezier van alle gasten. Tussen 30 maart (zaterdag) tot 15 april (maandag), 2019, zal een prachtig vijf meter hoog bloemstuk op basis van “Sakura” worden getoond in de hoofdlobby op de derde verdieping.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp