Keio Plaza Hotel Tokyo is de gastheer van “Vividing Performing Art of Kabuki and Mt. Fuji Art Exhibition – Celebrating the New Year”

Ornate and gorgeous costume matching the celebratory nature of the Japanese New Year holidays used in Kabuki, a traditional form of classical Japanese dance and drama. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, zal van 26 december (woensdag), 2018 tot en met 28 januari (maandag), 2019 in de lobby en andere locaties in ons hotel een speciale tentoonstelling organiseren met de titel “Vividing Performing Art of Kabuki”. Kabuki is een traditionele vorm van klassieke Japanse dans-drama, en acht zeer sierlijke en prachtige kostuums die passen bij de feestelijke aard van de Japanse Nieuwjaarsvakantie, waaronder een genaamd “Agemaki” en een andere gebruikt in de “Soga-Mono” Kabuki spel, zullen worden getoond tijdens de tentoonstelling om gasten een gevoel van de schoonheid van deze traditionele uitvoerende kunst te geven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp