Keio Plaza Hotel Tokyo organiseert de tentoonstelling “The Traditional Beauty of Kyoto Supporting Geiko and Maiko Culture”

During the event, photos showing various scenes taken in each season from "Gokagai entertainment districts" of Kyoto will be on display. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH) Tokio, een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan, gelegen in Shinjuku, Tokio, organiseert een speciale tentoonstelling met de titel “The Traditional Beauty of Kyoto Supporting Geiko and Maiko Culture”. In de tentoonstelling wordt het culturele aspect belicht in de traditionele kunsten van Kyoto en de traditionele Geiko en Maiko-cultuur in Japan. Deze tentoonstelling vindt plaats van 3 oktober (woensdag) tot 9 november (vrijdag) 2018 in de kunstlobby op de 3e verdieping van ons hotel en toont voorbeelden van traditionele uitstervende technieken als “Kyo Yuzen”, geweven materialen “Nishijin Ori”, “Hanakanzashi”, sierlijke kammen en andere rekwisieten gebruikt door “Geiko” (de geprefereerde term in Kyoto voor geisha), vrouwen die de oude traditie van kunst, dans en zang bestuderen en uitvoeren. Dat doen ze in traditionele kimono-japonnen. Ook dragen ze traditionele make-up, net als de “Maiko”, die worden beschouwd als leerling “Geiko”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp