Keio Plaza Hotel Tokyo biedt speciaal accommodatie pakket op onze luxe “Premier Grand” Club verdieping voor de LGBT Gemeenschap

A special accommodation package in our luxurious "Premier Grand" club floors will be offered to the LGBT community. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japan’s meest prestigieuze internationale hotels gelegen in Shinjuku, Tokio, begint met het aanbieden van een speciaal accommodatiepakket in onze luxe “Premier Grand” club verdieping voor de LGBT gemeenschap. Gasten hebben toegang tot de ontspanningsruimte op de 45e verdieping “Premier Grand” Club Lounge met panoramisch uitzicht vanaf 160 meter boven de grond om tot rust te komen onder het genot van diverse dranken. Een bijzonder kenmerk van dit plan is dat de gasten een gratis cadeau krijgen met originele zwarte theezakjes. Ook krijgen gasten van deze speciale actie 10% korting op de speciale “Gay Area Night Tour” van het Shinjuku 2-Chome LGBT-gebied aangeboden door Out Asia Travel, die een verscheidenheid aan tour pakketten in Azië voor LGBT-reizigers biedt.

Onze “Premier Grand” kamers zijn uitgerust met speciale voorzieningen, zoals Antonietti beddengoed uit Italië, beroemde Imabari Japanse handdoeken, L’Occitane voorzieningen, Bluetooth-compatibele BOSE luidsprekers en andere premium items. De strak vormgegeven ruimtes van de “Premier Grand” Club Lounge worden aangevuld met een speciale conciërgeservice exclusief voor gasten van Club Floor. De ruime Club Lounge van 535 vierkante meter heeft een panoramisch uitzicht vanaf 160 meter boven de grond en biedt gasten een ontspannende ruimte om tot rust te komen onder het genot van verschillende heerlijke drankjes en gerechten tussen 7 en 10 uur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp