TRIGO breidt uit in de VS door werving van Lumbee Enterprises

PARIJS--()--TRIGO heeft 100% van het kapitaal verkregen van Lumbee Enterprises, gevestigd in Greer, South Carolina. Deze acquisitie laat TRIGO verder uitbreiden in de automobielindustrie binnen de Verenigde Staten. Lumbee begon 25 jaar geleden met het leveren van diensten voor toeleveringsketens en logistiek, en het is TRIGO's doel om de bewezen expertise van Lumbee te gebruiken om zijn onderneming verder uit te breiden. Lumbee is het meest bekend van zijn expertise in fabricage-, sorteer-, inspectie- en submontagewerkzaamheden van hoge kwaliteit, en specialiseert zich in het leveren van optimale inspectie- en nabewerkingsdiensten om zijn OEM productielijnen foutloos en zonder onderbrekingen te laten opereren.

Mede opgericht door Colby Griffin in 2001, LUMBEE Enterprises in South Carolina heeft zich gefocust op het leveren van management services van hoge kwaliteit, om zo onderbrekingen in de toeleveringsketens te verkorten door middel van het innovatieve gebruik van technologie en processen. "Deze acquisitie is een geweldige kans voor klanten en medewerkers van Lumbee om door te gaan met ons streven, met TRIGO als onze partner," zei dhr. Griffin, die nog steeds inbreng heeft als aandeelhouder.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TRIGO Group
Merc├ędesz TRUM
Group Marketing Director, +36304858353
mercedesz.trum@trigo-group.com

Contacts

TRIGO Group
Merc├ędesz TRUM
Group Marketing Director, +36304858353
mercedesz.trum@trigo-group.com