DSP Group en Inside Secure werken bij ontwikkeling van geavanceerde beveiligde AI processoren

Toonaangevende beveiligingstechnologie van Inside Secure voldoet op unieke wijze aan de behoeften van chipontwerpers aan hun meest geavanceerde producten

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & HERZELIA, Israël--()--Inside Secure (Parijs: INSD) (Euronext Parijs: INSD), in het hart van de beveiligingsoplossingen voor mobiele en gekoppelde apparaten, kondigde aan dat DSP Group, een wereldwijde leverancier van draadloze chipset-oplossingen voor geconvergeerde communicatie, een licentie heeft genomen op Inside Secure’s Root-of-Trust (RoT) technologie om haar persoonlijke communicatie oplossingen te beveiligen.

DSP Group maakt geconvergeerde spraak-, audio-, video- en dataverbindingen mogelijk voor diverse mobiele, consumenten- en bedrijfsproducten – van mobiele apparaten, aangesloten multimediaschermen en domotica- en beveiligingsoplossingen tot draadloze telefoons, VoIP-systemen en thuisgateways. DSP Group maakt gebruik van toonaangevende expertise en werkt samen met fabrikanten van consumentenelektronica en dienstverleners om vorm te geven aan de toekomst van geconvergeerde communicatie thuis, op kantoor en onderweg.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR Contact:
Inside Secure
Brigitte Foll, Marketing Communications Director
communication@insidesecure.com

Contacts

PR Contact:
Inside Secure
Brigitte Foll, Marketing Communications Director
communication@insidesecure.com