Az Egészségügyi Ágazati Csúcstalálkozó (tHIS) jelentősebb szerepet kap az egészségügyi ágazat felfuttatására, és ennek eredményeként egy magasabb szintű nemzeti egészségügyi ellátás megvalósítására irányuló kínai erőfeszítések közt

SHANGHAI--()--2018. április 11-én a sanghaji Nemzeti Kiállítási és Konferenciaközpontban (National Exhibition and Convention Center) megkezdődött a Reed Sinopharm rendezésében a 2018. évi Egészségügyi Ágazati Csúcstalálkozó (Health Industry Summit [tHIS]). A csúcstalálkozóra, amely a világon a legjelentősebb, az egészségügyi ágazat képviselői számára rendezett konferencia, mintegy 150 országból és területről több mint 200000 résztvevő és több mint 7000 kiállító érkezett.

A Hszi Csin-ping elnök által a Bo'ao Ázsiai Fórum (Boao Forum for Asia) találkozóján meghirdetett célnak, azaz egészségügyi ágazat erőteljesebb promotálásának jegyében megszervezett vezető egészségügyi ágazati rendezvény a teljes ágazati értékláncot lefedte, képet adott a legfontosabb szegmensekről, mint például az orvostechnikai eszközök, gyógyszergyártás, gyógyszerforgalmazás, a természetgyógyászat és táplálkozástudomány, bemutatta és támogatta a kínai technológiai újításokat, és fórumot biztosított a tudományos párbeszéd számára. Az idén negyedszer megrendezésre került tHIS, amelyre már világszerte úgy tekintenek, mint a világ legjelentősebb nemzetközi egészségügyi ágazati eseménye, több mint 350000 m2-es területet foglalt el, és a fő kiállítás mellett 160 különféle programnak és konferenciának adott keretet.

A csúcstalálkozó legfontosabb eseményei közt szerepelt a CMEF, a PHARMCHINA és az API China, amelyek Kína legjelentősebb orvostechnikaieszköz-kiállításának, illetve gyógyszerforgalmazási és gyógyszergyártási rendezvényének számítanak, valamint az új Intelligens Egészségügyi Eszközök (Intelligent Health) kiállítás, ahol a látogatók a virtuális és kiterjesztett valóság és a mesterséges intelligencia területére tartozó, csúcstechnológiát képviselő eszközökkel és viselhető egészségügyi készülékekkel ismerkedhettek meg. Ugyanakkor a hagyományos kínai gyógyászati módszerek is bemutatásra kerültek, melyek a folyamatosan fejlődő modern gyógyászat és gyógyszergyártás mellett a gyógykezelés és a megelőzés sajátos kínai módjaként kerülnek alkalmazásra.

A kiállítók közt szerepeltek olyan globális vezető vállalatok, mint a gyógyszergyártó óriáscég, a GE, a United Imaging, a Siemens, a Philips és a Mindray, valamint jelentős kínai gyógyszergyártó csoportok, köztük a Sinopharm, a Shanghai Pharma és a CR Pharmaceuticals. A gyógyászat területén leginnovatívabbnak számító cégek közül több is a csúcstalálkozót választotta új termékei globális vagy csendes-óceáni térségbeli piaci bevezetése kezdő eseményéül: a 4 napos rendezvényen több mint 600 új termék piaci bevezetését jelentették be.

Az Egészségügyi Ágazati Csúcstalálkozó szervezője a világ egyik vezető rendezvényszervezője, a Reed Exhibitions és a kínai állam tulajdonában lévő gyógyászatieszköz- és gyógyszergyártó óriáscég, a Fortune magazin 500 legjelentősebb vállalatot felsoroló listáján a 199. helyen álló Sinopharm vegyesvállalata, a Reed Sinopharm volt. A jövő évi csúcstalálkozóra szintén Shanghajban kerül sor 2019 májusában.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Reed Sinopharm Exhibitions
James Wang, +86 01084556581