boohooMAN.com viert de start van de samenwerking met French Montana met een feest in LA

boohooMAN.com organiseert een exclusief feest in Poppy, LA om de start van de samenwerking met French Montana te vieren – met een sneak peak van de collectie die hij mede ontworpen heeft

boohooMAN.com celebrates the launch of their collaboration with French Montana by hosting a party in LA

LOS ANGELES--()--Internationale online retailer boohooMAN.com vierde vanavond de lancering van hun samenwerking met French Montana tijdens een exclusief openingsfeest in Poppy, Los Angeles voor pers, influencers en beroemdheden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180412005896/en/

Het evenement was een unieke VIP-ervaring dankzij de producten en de eigen stijl van French Montana die naar voren kwam.

Onder de aanwezigen bevonden zich naast French ook onder meer Christina Milian, Stefflon Don en anderen.

De boohooMAN x French Montana-collectie haalt inspiratie uit de mediterrane en Marokkaanse cultuur. Met gedurfde tropische, maar ook luipaardprints, kleurafwijkingen en zomersneden vormt de collectie een mooie balans tussen lente- en zomerkleding.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

US Media:
Kayla Goddard
kayla.goddard@boohoo.com
of
UK Media:
Jay Hassan
jay.hassan@boohoo.com

Contacts

US Media:
Kayla Goddard
kayla.goddard@boohoo.com
of
UK Media:
Jay Hassan
jay.hassan@boohoo.com