XPRIZE heeft plannen om de XPRIZE maanmissie voort te zetten

Eerder concurrerende teams ondersteunen een onbetaalde prijscompetitie, terwijl de XPRIZE Foundation op zoek is naar een vervangende geldschieter

LOS ANGELES--()--XPRIZE heeft bekendgemaakt dat ze van plan zijn om de XPRIZE maanmissie voort te zetten, met de herlancering van een nieuwe maangerichte competitie.

Met ingang van vandaag zal de Lunar XPRIZE fungeren als een onbetaalde competitie. In de komende maanden bepaalt XPRIZE nieuwe parameters voor bedrijven om mee te strijden om de prijs.

Met ingang van vandaag zoekt XPRIZE ook een nieuwe Title Sponsor voor de Lunar XPRIZE competitie, die de rol van Google van de afgelopen eeuw overneemt.

“We zijn Google ontzettend dankbaar voor het feit dat ze tussen september 2017 en 31 maart 2018 voor $30 miljoen hebben geïnvesteerd in de Lunar XPRIZE competitie. Nu die competitie ten einde is, zijn er minimaal vijf teams met lanceeropdrachten die hopen in de komende twee jaar op de maan te landen”, vertelt Peter H. Diamandis, M.D., de XPRIZE-oprichter en uitvoerend voorzitter. “Door deze enorme vooruitgang en het potentieel dat er op korte termijn is, is XPRIZE nu op zoek naar een volgende Title Sponsor die zijn logo wilt verbinden aan deze teams en wil landen op de maanoppervlakte.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

XPRIZE Media Contact:
Katherine Schelbert, 424.835.3127
katherine.schelbert@xprize.org

Contacts

XPRIZE Media Contact:
Katherine Schelbert, 424.835.3127
katherine.schelbert@xprize.org