Panasonic voltooit project om 100.000 zonne-energielampen te voor 100-jarig jubileum, voor verlichting in gemeenschappen zonder elektranet

Loading media player...

Panasonic 100 Thousand Solar Lanterns Project (2013-2018)

OSAKA, Japan--()--Panasonic Corporation heeft zijn 100 Thousand Solar Lanterns Project succesvol afgerond. De afgelopen vijf jaar heeft het project in dertig landen voor verlichting in gemeenschappen zonder aansluiting op het elektranet in dertig landen. Dat gebeurde via 131 non-profit en andere organisaties. Sinds het begin van het project, in februari 2013, zijn in totaal 102.716 lampen op zonne-energie gedoneerd. De donatie van 5.004 lampen in Indonesiƫ van vandaag markeert het einde van dit project.

Het programma is een van de initatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van Panasonic. Het bedrijf gebruikt daartoe zijn eigen technologieƫn en producten, overeenkomstig de filosofie van het bedrijf sinds zijn oprichting in 1918: via bedrijfsactiviteiten een bijdrage leveren aan maatschappelijke vooruitgang en ontwikkeling en het welzijn van mensen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form

Contacts

Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office
Click here to go to Media Contact form