GSMA lanceert Mobile World Congress Americas 2018 in samenwerking met CTIA

Show barst 12 tot 14 september lost in Los Angeles en richt spotlights op het snijvlak tussen mobiel, media, entertainment en content

ATLANTA--()--De GSMA heeft vandaag de details van zijn Mobile World Congress Americas bekendgemaakt, inclusief de eerste vastgelegde bedrijven, exposanten, programma’s en activiteiten die deelnemen aan de tweede editie van het evenement. Met als thema “Imagine a Better Future” vindt het Mobile World Congress Americas van 12 tot 14 september plaats in het Los Angeles Convention Center. De GSMA verwacht dat zo’n 25.000 professionals en meer dan duizend bedrijven uit de mobiele branche en aanverwante sectoren meedoen aan het Mobile World Congress Americas 2018.

“We kijken uit naar de tweede editie van Mobile World Congress Americas en de verhuizing naar Los Angeles, de wereldwijde hoofdstad voor entertainment. De show toont dit jaar hoe mobiel de productie en consumptie van media en content opnieuw vormgeven”, zei Michael O’Hara, hoofd marketing van de GSMA. “In dit digitale tijdperk is mobiel een essentiële motor achter innovatie, die creativiteit mogelijk maakt en economische groei bevordert. Samen met onze partner CTIA zijn we blij op Mobile World Congress Americas de schijnwerpers te richten op de manier waarop mobiel een betere toekomst creëert.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Amelise Lane
alane@webershandwick.com
212.546.7830
or
Ivette López
ilopez@gsma.com
678.429.5066
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Amelise Lane
alane@webershandwick.com
212.546.7830
or
Ivette López
ilopez@gsma.com
678.429.5066
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com