Hitachi ID beoordeeld als leider op het gebied van Identity Provisioning

CALGARY, Alberta--()--Hitachi ID Systems is door analysebureau KuppingerCole beoordeeld als algemene leider op het gebied van Identity Provisioning.

Het bedrijf werd genoemd als een van slechts twee leveranciers met sterke positieve beoordelingen in alle vijf categorieën op het gebied van productmogelijkheden. KuppingerCole verklaart: “Hitachi ID Management Suite is een interessant product met een doordachte architectuur en functieset en grote flexibil1iteit, en is het overwegen meer dan waard voor wie op zoek is naar oplossingen voor Identity Provisioning.”

KuppingerCole definieert het marktsegment als volgt: “Identity Provisioning draait om het beheren van identiteiten en toegangsrechten voor doelsystemen. Hiertoe behoren het opzetten en beheren van accounts op deze doelsystemen en het associëren van de accounts met groepen, rollen en andere soorten administratieve entiteiten als basis voor het verlenen van toegangsrechten en het verifiëren van toegang op doelsystemen. Bij Identity Provisioning draait het om het automatiseren van deze taken op basis van vastgestelde processn voor het creëren, bijwerken en wissen van identiteitsgerelateerde informatie op de doelsystemen.”

Hitachi ID Systems biedt een uitgebreide suite van oplossingen voor identiteitsbeheer, toegangsbeheer, beheer van speciale toegangsrechten en wachtwoordbeheer, ook voor externe toegang door middel van mobiele apparaten. De oplossingen van Hitachi ID verbeteren de beveiliging van IT, ondersteunen interne controlemechanismen en nalevingsverplichtingen, vereenvoudigen het toegangsbeheer, verlagen de IT-ondersteuningskosten en verhogen de tevredenheid van de gebruiker. De Hitachi ID Identity and Access Management Suite kan worden gebruikt voor het verlenen en intrekken van toegang tot systemen en toepassingen, zowel op locatie als gehost in de cloud.

“Onze IAM-oplossing omvat volledig toegangsbeheer, de breedste set connectors voor geautomatiseerde provisioning, volledig self-service referentiebeheer en beheer van speciale toegangsrechten. We bieden zowel een implementatiemodel op locatie aan dat door de klant kan worden aangeschaft, als een in de cloud gehoste en beheerde service die door de klant kan worden geleased,” aldus CEO Gideon Shoham. “Ongeacht het leveringsmodel dat door de klant wordt gekozen, biedt onze Identity Manager Suite een kortere implementatietijd, lager risico en de laagste totale eigendomskosten, met gebruikmaking van aanbevolen werkwijzen en processen.”

Een gratis exemplaar van het rapport van KuppingerCole is hier verkrijgbaar.

Met informatie over het aanbod van Hitachi ID voor identiteitsbeheer, waaronder presentaties, webinars en white papers, is hier verkrijgbaar. Als u wilt spreken met een accountmanager over oplossingen voor identiteitsbeheer voor uw bedrijf, kunt u bellen naar (877) 386-0372 of en e-mail sturen naar sales@hitachi-id.com.

Over KuppingerCole

KuppingerCole, opgericht in 2004, is een internationaal onafhankelijk analysebureau met hoofdkantoor in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van neutrale adviezen, expertise, innovatief denken en praktische adviezen op het gebied van gegevensbeveiliging, identiteits- en toegangsbeheer (IAM en IAG), risicobeheer en naleving (GRC) almede alle gebieden die betrekking hebben op de digitale transformatie. KuppingerCole ondersteunt bedrijven, zakelijke gebruikers, integrators en softwareproducenten bij het overwinnen van tactische en strategische uitdagingen. Het bewaren van het evenwicht tussen onmiddellijke implementatie en haalbaarheid op de lange termijn vormt de kern van de filosofie van KuppingerCole.

Over Hitachi ID Systems

Hitachi ID Systems levert oplossingen voor toegangs- en identiteitsbeheer aan organisaties wereldwijd. De oplossingen van Hitachi ID worden door Fortune 500-bedrijven gebruikt voor de beveiliging van de toegang tot systemen binnen de onderneming en in de cloud.

Ga voor meer informatie over Hitachi ID Systems naar http://Hitachi-ID.com/, stuur een e-mail naar info@Hitachi-ID.com, bel naar 1.403.233.0740 of volg @Hitachi_ID op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hitachi ID Systems
Dawn Mallyon, (403) 233-0740, tst 324
VP, Marketing & Communications
dawnm@hitachi-id.com

Contacts

Hitachi ID Systems
Dawn Mallyon, (403) 233-0740, tst 324
VP, Marketing & Communications
dawnm@hitachi-id.com