Farmers Edge en Planet werken samen om internationale landbouwsector te veranderen met behulp van satellietbeelden en big data

Grote deal stelt dagelijkse satellietbeelden van Planet direct beschikbaar voor gebruikers Farmers Edge, wat landbouwers in staat stelt de oogst te vergroten, te reageren op gewassenschade en de winstgevendheid te vergroten.

Landmark deal delivers Planet’s global daily imagery directly to Farmers Edge users. (Photo: Business Wire)

WINNIPEG, Manitoba & SAN FRANCISCO--()--Farmers Edge™, internationaal leider in ‘decision agriculture’, heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd die ervoor zorgt dat kwalitatief hoogstaande monitoringdata en platformcapaciteiten van Planet worden opgenomen in de het Farmers Edge-pakket voor precisielandbouw. Planet is een geïntegreerd ruimteluchtvaart- en dataplatform dat steunt op ’s werelds grootste verzameling satellieten die de aarde in beeld brengen. Farmers Edge is nu de enige distributeur voor Planet in belangrijke landbouwgebieden en heeft de rechten voor het gebruik van zeer scherpe beelden van drie belangrijke satellietconstellaties van Planet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Farmers Edge
Marina Barnes
VP of Marketing
Communications@FarmersEdge.ca

Contacts

Farmers Edge
Marina Barnes
VP of Marketing
Communications@FarmersEdge.ca