Keio Plaza Hotel Tokyo begint met workshops in bloemschikkunst Ikebana

From August, 2017, Keio Plaza Hotel Tokyo starts special 45 minute classes to teach overseas guests about "Ikebana" flower arrangement workshops. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo, een prestigieus Japans hotel in de wijk Shinjuku in Tokio, begint met speciale cursussen van drie kwartier om buitenlandse gasten de bloemschikkunst Ikebana te leren. De lessen worden vanaf augustus om de twee weken op donderdag gegeven in een hotelkamer, voor 3000 yen per deelnemer. De vermaarde bloemschikkunstenaar Hiroki Maeno verzorgt de cursus en geeft adviezen.

Hiroki Maeno heeft voor ieder seizoen van het jaar speciale en unieke bloemstukken samengesteld voor de hoofdlobby van het hotel. Zijn nieuwste bloemstuk is 2,7 meter breed en 5 meter hoog en bestaat uit bamboe, groen gebladerte en witte enkianthus, die in Japan symbool staan voor koelte en in de zomer voor esthetische verkoeling zorgen. Het bloemstuk is van 4 tot 18 augustus 2017 voor alle hotelgasten te bezichtigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Yoko Sugiura, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
y-sugiura@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Yoko Sugiura, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
y-sugiura@keioplaza.co.jp