DSI stijgt naar ‘Challenger’ in Magic Quadrant van Gartner voor Ontwikkelingsplatforms voor Mobiele Applicaties

KANSAS CITY, Mo.--()--DSI ®, het digitale distributieplatform voor toeleveringssystemen via de mobiel en cloud, is voor de vijfde keer op rij opgenomen in de Magic Quadrant van Gartner voor Ontwikkelingsplatforms voor mobiele apps (Mobile Application Development Platforms, MADP). Dit jaar laat de positie een flinke opwaartse beweging zien, tot aan het kwadrant voor ‘Challengers’. Het bedrijf staat op plek 3 voor wat betreft het ‘vermogen tot uitvoeren’.

“We zijn erg blij met onze plaatsing als Challenger in het Magic Quadrant van Gartner voor Ontwikkelingsplatforms voor mobiele apps”, zei Matt McGraw, president & ceo van DSI. “DSI is op een missie om klanten te laten slagen voor wat betreft alles dat met inventaris en de digitale economie te maken heeft. We hebben altijd erkend dat mobiele apps cruciaal zijn voor de tenuitvoerbrenging van de digitale distributieketen. Onze klanten beseffen dat de ervaring van consumenten van groot belang is binnen de distributieketenstrategie. Met onze MADP en meer dan 200 beschikbare apps binnen de Digital Supply Chain App Store™ stellen we klanten in staat hun distributieketens te transformeren met het oog op de nieuwe digitale economie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DSI
Brett Hammond, 816-416-5116
Director, Content & Digital Strategy
brett.hammond@dsiglobal.com

Contacts

DSI
Brett Hammond, 816-416-5116
Director, Content & Digital Strategy
brett.hammond@dsiglobal.com