Keio Plaza Hotel Tokyo organiseert expositie over traditionele Japanse toneelvorm ‘Noh’

In the exhibition of Japanese Traditional Performing Art "Noh" hosted by Keio Plaza Hotel Tokyo, the Noh masks and costumes will be on display. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo, een prestigieus internationaal hotel in Shinjuku, Tokio, houdt van 1 tot 29 juni 2017 een speciale tentoonstelling met de titel “Enjoying Japan’s Traditional Performing Art Noh”. Dit is het tweede jaar op rij dat het hotel een speciale expositie over Noh organiseert in samenwerking met het Nationale Theater voor Noh. Dit jaar is de tentoonstelling gewijd aan “Hagoromo (de gevederde mantel)”, een beroemd Noh-toneelstuk dat is geïnspireerd op legendes over hemelse boodschapsters. De expo toont traditionele uit hout gesneden Noh-maskers, fijn geweven Noh-kostuums en andere aanverwante rekwisieten van Noh-voorstellingen. Op 13 juni houdt Noh-acteur Yoshimasa Kanze een speciale opvoering van “Hagoromo”, gevolgd door een speciale lunch. Gasten hebben nog een unieke kans om dit klassieke toneel van dichtbij te zien tijdens een gratis Noh-opvoering in de hoofdlobby, op 21 juni om 17.00 uur. Deze korte demonstratie is voor bezoekers en hotelgasten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp