SailPoint breidt open platform uit naar cloudbased IdentityNow

AUSTIN, Texas--()--SailPoint, leider in zakelijk gebruikersbeheer, heeft vandaag aangekondigd zijn open platform voor gebruikersbeheer uit te breiden naar IdentityNow. Daarmee is dit het eerste en enige open, cloudbased platform voor gebruikersbeheer op de markt. De open benadering van SailPoint stelt ondernemingen in staat gebruikersbeheer in het hart van hun beveiligings- en it-activiteiten te plaatsen, of het nou om locatiegebonden systemen of de cloud gaat. IdentityNow is als open platform een neutraal fundament voor de invoer van gebruikersinformatie ten behoeve van kritieke IT- en beveiligingsstrategieën.

De kwestie gebruikersbeheer is zo omvangrijk geworden dat ondernemingen wanhopig zoeken naar volledig zicht op ‘wie toegang tot wat’ heeft binnen systemen, applicaties en data-opslagruimtes, zodat een eventueel datalek gemakkelijker te voorkomen is. Met IdentityNow in de cloud hebben ondernemingen voortaan toegang tot praktische, accurate gegevens over gebruikers. Ze kunnen die informatie combineren of verwerken met andere cruciale beveiligingssystemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SailPoint
Jessica Sutera, 978-278-5411
Jessica.sutera@sailpoint.com

Contacts

SailPoint
Jessica Sutera, 978-278-5411
Jessica.sutera@sailpoint.com