Keio Plaza Hotel in Tokio organiseert expo met Japanse en Europese waaiers

The exhibition of Japanese and European fans shows their beautiful allure and how they came to be highly popular fashion items amongst aristocratic women of the Rococo Era of the 18th century. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo, een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan, gelegen in Shinjuku, Tokio, organiseert een speciale expositie met de naam Ogi Mystique -Exhibition of Japanese & European Fans”. De tentoonstelling besteedt aandacht aan de pracht van Japanse decoratieve waaiers die Europa bereikte en als inspiratie diende voor dames uit de Europese aristocratie. De expositie wordt in mei 2017 gratis aangeboden. Een uiteenlopende collectie van 50 waaiers laat de prachtige aantrekkingskracht van de accessoires zien en maakt duidelijk hoe ze in de Rococo-periode in de 18e eeuw uitgroeiden tot immens populair modeartikel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp