Optovue eerste met nauwkeurigere OCT-angiografie voor oogheelkunde

AngioVueHD Montage automatically combines two high-density images in a 10x6 mm field-of-view. Images courtesy of Adil El Maftouhi, O.D., Lyon, France

FREMONT, Calif.--()--Optovue, internationaal toonaangevend in optische coherentietomografie (OCT) en OCT-angiografie (OCTA), is het eerste bedrijf dat OCTA-weergaven met hogere dichtheid levert. Dit zorgt voor aan aanzienlijk hogere resolutie en betere perifere visualisering van de bloedvaten in het oog. AngioVueHD Imaging, dat Optovue vanaf vandaag commercieel beschikbaar stelt, levert OCTA-scans met 73 procent meer meetpunten en weergaven met een 33 procent hogere resolutie ten opzichte van het huidige veld. De verbetering stelt artsen in staat nauwkeuriger haarvaten in het oog te controleren op veranderingen die mogelijk wijzen op oogziekten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for Optovue, Inc.
Amy Cook
amy@amcpublicrelations.net

Contacts

for Optovue, Inc.
Amy Cook
amy@amcpublicrelations.net