Sulzer: drie keer snellere toediening viscose materialen

Blueline achieves dispensing rates three times higher than existing cartridge systems, thanks to large outlet cross-sections and optimised mixing geometry. Sulzer Mixpac, reproduction free of charge. (Photo: Business Wire)

HAAG, Zwitserland & PARIJS--()--Sulzers onlangs ontwikkelde patroonsysteem Blueline is specifiek ontworpen voor de toediening van zeer viscose materialen, met als doel de productiviteit van de eindgebruiker te vergroten. Blueline verdrievoudigt de snelheid van toediening in vergelijking met conventionele systemen. Het is compatibel met veelgebruikte dispensers en wordt onthuld op JEC World 2017 in Parijs.

Sulzer Mixpac AG – dochteronderneming van Sulzer Ltd, internationaal toonaangevend in de productie en distributie van vloeistoftoedienings- en mixtechnologieën – stelt zijn innovatieve nieuwe Blueline-systeem tentoon op JEC World 2017 in Parijs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sulzer
Gerald Fleisch
Head of Marketing Sulzer Mixpac, Sulzer Mixpac Ltd
Tel: +41 (0)81 772 2164
gerald.fleisch@sulzer.com

Release Summary

Threefold increase in dispensing rates, and treatment of sensitive materials – Sulzer launches innovative new Blueline cartridge system

Contacts

Sulzer
Gerald Fleisch
Head of Marketing Sulzer Mixpac, Sulzer Mixpac Ltd
Tel: +41 (0)81 772 2164
gerald.fleisch@sulzer.com