Sir Richard Branson daagt zakelijke leiders uit om mensen op de eerste plaats te zetten

Loading media player...

Sir Richard Branson urges business leaders to join him in the Virgin Pulse Global Challenge.

MELBOURNE, Australië--()--Sir Richard Branson heeft zakelijke leiders uitgedaagd om de kritieke toestand van de moderne beroepsbevolking te verbeteren. Zijn oproep komt op een moment dat 87% van de werknemers zich niet betrokken voelen en de sedentaire kantoorcultuur gekoppeld wordt aan ziekten zoals diabetes en hartaandoeningen.

Met de jaarlijkse kosten van onbetrokkenheid op $ 550 miljard in de VS alleen, zal Sir Richard Branson persoonlijk de wakkerschudding leiden door 100 dagen van zijn tijd te besteden aan de Virgin Pulse Global Challenge.

Voor het wereldwijde welzijnsprogramma - onderdeel van het Virgin Group Portfolio, waarvan de leden ook zullen deelnemen - zullen zich de werknemers van bedrijven in 185 landen aanmelden voor een transformatie die hun gezondheid, welzijn en betrokkenheid radicaal zal veranderen.

Sir Richard Branson dringt er nu bij zakelijke leiders in grote en kleine bedrijven op aan om hun personeel dezelfde inzet te laten zien.

“Uitstekende leiders geloven dat hun mensen op de eerste plaats komen,” verklaarde hij. “De gezondheid en de cultuur van teams moet altijd voorop staan. Als je oog hebt voor je werknemers, zullen zij oog hebben voor je bedrijf. Dat is waarom ik er bij jullie allemaal op aandring: doe met mij mee aan de Global Challenge. Laten we het goede voorbeeld geven!”

Sir Richard Branson, die zelf ook wel houdt van een beetje gezonde competitie en graag achter een goede zaak gaat staan, heeft zich al voorbereid op de uitdaging en heeft een video gemaakt waarop hij anderen uitnodigt om met hem mee te doen.

Virgin Pulse CEO, Chris Boyce, prees de betrokkenheid van Sir Richard Branson en Virgin Group.

“We zijn erg enthousiast over het feit dat Sir Richard Branson en onze collega's van de Virgin Group over de hele wereld een actieve rol spelen bij het ondersteunen van de wereldwijde gezondheid op de werkplek door deel te nemen aan de Virgin Pulse Global Challenge van dit jaar,” aldus Chris Boyce.

“Welzijn is een vitale zakelijke noodzaak en organisaties erkennen de enorme impact die fysiek, mentaal en sociaal welzijn hebben op de betrokkenheid van de werknemers en de bedrijfsprestaties. Succesvolle bedrijven weten dat bloeiende bedrijven afhankelijk zijn van werknemers die zich ontplooien.

“Onze missie bij Virgin Pulse is om organisaties te helpen een bloeiende werkplekcultuur te creëren waar werknemers zich betrokken, ondersteund en in staat voelen om dagelijks het beste van zichzelf te geven op hun werk. We nodigen zakelijke leiders overal uit om hun inzet voor het welzijn van de werknemers te tonen door met ons mee te doen aan de Global Challenge van dit jaar.”

De Virgin Pulse Global Challenge gaat van start op 24 mei. Gedurende 100 dagen zullen Sir Richard Branson en meer dan 400.000 leden uit 1500 organisaties in 185 landen over de hele wereld een virtueel traject afleggen dat fysieke activiteiten, gezond eten, veerkracht tegen stress, slaapkwaliteit en gezonde gewoonten stimuleert. Samen zullen de leden teams vormen, doelen stellen en elkaar aanmoedigen om elke dag gezonde keuzes te maken.

Meer informatie over hoe uw organisatie mee kan doen aan de Virgin Pulse Global Challenge is te vinden op globalchallenge.virginpulse.com.

De Global Challenge, die een onderdeel is van Virgin Pulse's suite van oplossingen voor het welzijn en de betrokkenheid van werknemers, is een centraal staand evenement dat wetenschap en entertainment combineert om de werknemers via een teamgebaseerd virtueel traject te betrekken bij het stellen, bijhouden en bereiken van hun doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Deze ervaring wordt mogelijk gemaakt via de vlaggenschip oplossing van het bedrijf, Virgin Pulse Engage, een volledig geïntegreerd, dagelijks platform voor werknemersbetrokkenheid dat voortbouwt op de Global Challenge om de cultuur, productiviteit en bedrijfsprestaties te verbeteren door werknemers te helpen positieve gewoonten op te bouwen en te versterken op het werk en daarbuiten.

Over Virgin Pulse
Virgin Pulse, de toonaangevende leverancier van technologische oplossingen die de betrokkenheid en het welzijn van werknemers bevorderen, en dat onderdeel is van Sir Richard Branson's Virgin Group, helpt werkgevers een personeelsbestand te creëren dat gelukkiger, gezonder en uiteindelijk productiever is. Het moderne, 'mobile-first' platform van het bedrijf biedt een gepersonaliseerde gebruikerservaring die gebruik maakt van gamificatie om de gebruikers te betrekken bij het opbouwen van gewoonten die zorgen voor betekenisvolle en meetbare verandering in personen en de bedrijven waar ze werken.

Door bij te dragen aan het succes van de werknemers op hun werk en in alle aspecten van hun leven helpt Virgin Pulse levens en bedrijven over de hele wereld ten goede te veranderen. Meer dan 2200 wereldwijde organisaties, vele waarvan er in de Fortune 500 staan en behoren tot de Best Places to Work, hebben gekozen voor de oplossingen van Virgin Pulse om de betrokkenheid van hun werknemers te verhogen en hun bedrijven vooruit te helpen.

Ga voor meer informatie over Virgin Pulse naar: virginpulse.com.

Neem voor meer informatie contact op met een mediavertegenwoordiger in uw regio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Virgin Pulse
Azië-Pacific:
Emma Nguyen, +61 3 9536 8160
emma.nguyen@virginpulse.com
of
Andrea Maltman, + 61 3 9536 8108
andrea.maltman@virginpulse.com
of
VS/Canada:
Elise Meyer,+1 401-680-5920
elise.meyer@virginpulse.com
of
VK:
Charlotte Church, +44 (0) 3304 30 30 43
charlotte.church@viginpulse.com
of
Europa:
Vicky Kummer +41 (0) 44 723 10 77
vicky.kummer@virginpulse.com

Contacts

Virgin Pulse
Azië-Pacific:
Emma Nguyen, +61 3 9536 8160
emma.nguyen@virginpulse.com
of
Andrea Maltman, + 61 3 9536 8108
andrea.maltman@virginpulse.com
of
VS/Canada:
Elise Meyer,+1 401-680-5920
elise.meyer@virginpulse.com
of
VK:
Charlotte Church, +44 (0) 3304 30 30 43
charlotte.church@viginpulse.com
of
Europa:
Vicky Kummer +41 (0) 44 723 10 77
vicky.kummer@virginpulse.com