SULKY en GEOSYS zetten stikstofbemestingsbeheer in de schijnwerpers tijdens SIMA 2017

TOULOUSE, Frankrijk--()--Wanneer twee gevestigde entiteiten op het gebied van precisieverbouwing hun kennis bundelen om hulpmiddelen te bieden die zijn ontworpen voor het verbeteren van de winstgevendheid van gewassen, is er voor boeren geen tijd te verliezen.

De tijd is gekomen voor boeren om hun agrarische praktijken te herzien en eens goed te kijken naar bemestingsbeheer met SULKY en GEOSYS.

Met behulp van de SULKY QUARTZ 800-terminal zullen de twee bedrijven een volledige demonstratie geven van de Cérélia® toedieningskaartenservice van GEOSYS die boeren helpt bij het vinden van:

  • verbeteringen in opbrengst en productkwaliteit;
  • de beste oplossing binnen het regulatieve raamwerk;
  • de juiste input op de juiste plaats voor het juiste bedrag.

Deze twee belangrijke entiteiten met een passie voor nieuwe technologieën voor de agrarische sector zetten zich al meer dan tien jaar in met dezelfde boodschap: bemesting is van doorslaggevend belang voor het behalen van opbrengstdoelstellingen en het verbeteren van het eiwitgehalte van gewassen.

SULKY vierde vorig jaar haar 80-jarig bestaan en GEOSYS, pionier op het gebied van digitale landbouw, viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Deze samenwerking tijdens het SIMA-evenement is symbolisch voor de wijze waarop sommige historische bedrijven voorop lopen met toekomstige innovaties.

"SULKY was het eerste bedrijf uit de materieelsector in Frankrijk waarmee we contact hadden.
Meer dan tien jaar geleden bood het bedrijf al een oplossing voor mestdistributie gekoppeld aan een RDS-console om onze Céliélia® variabele toedieningskaarten te gebruiken," aldus Laurent Rabbé, Engineer Agronomist bij GEOSYS.

De dienst Cérélia® wordt momenteel gebruikt door meer dan 40 coöperaties in Frankrijk en is de enige dienst die boeren in staat stelt alle inputs voor wintergewassen en raapzaad te beheren dankzij de hoge capaciteit van GEOSYS voor het ophalen en verwerken van satellietbeelden.

"We delen het geloof dat precisieverbouwing tegenwoordig een noodzaak is op het gebied van bemesting," aldus Serge Noury, Product Manager bij SULKY.
"Het is in deze context dat we onze apparatuur verder hebben ontwikkeld en zijn begonnen met het aanbieden van een oplossing voor het beheren van variabele toediening, dankzij halvering van de breedtespreiding (rechts-links-modulatie)."

Kom langs bij SULKY en GEOSYS op Stand 5a H081, Sulky’s Electronic Centre, tijdens SIMA 2017.

Meer informatie:
SULKY http://www.sulky-burel.fr/
GEOSYS Cérélia® : http://www.geosys.com/produits/cerelia/ - Video : https://youtu.be/l9ENpDLuoiM

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SULKY BUREL
Carole LANZONI, Ph. +33 (0)7 82 32 22 80
clanzoni@sulky-burel.com
of
GEOSYS Europe
Céline TAZKY, Ph. +33 (0)7 76 16 61 19
celine.tazky@geosys.com

Contacts

SULKY BUREL
Carole LANZONI, Ph. +33 (0)7 82 32 22 80
clanzoni@sulky-burel.com
of
GEOSYS Europe
Céline TAZKY, Ph. +33 (0)7 76 16 61 19
celine.tazky@geosys.com