Andersen Global maakt samenwerking bekend met Canadese belastingadviesbureau, Moodys Gartner Tax Law, LLP

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global maakt met trots een uitbreiding van de vertegenwoordiging in Canada bekend via een samenwerkingsovereenkomst met Moodys Gartner Tax Law, LLP. De samenwerking met Moodys Gartner breidt de vertegenwoordiging van Andersen Global in Noord-Amerika uit met locaties in Calgary, Edmonton, Toronto en Vancouver.

Onze groei in Canada is essentieel om klanten over de hele wereld op een naadloze manier te kunnen bedienen,” aldus Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax. “Moodys Gartner vertegenwoordigt zowel de kwaliteit als de klantenservice die voor onze firma centraal blijft.”

Onafhankelijkheid en prima service zijn voor Andersen even belangrijk als deze voor ons zijn,” aldus Kim Moody, Managing Director van Canadian Tax Advisory bij Moodys Gartner. “Onze samenwerking betekent de volgende stap in een veelbelovende relatie die gestuurd wordt door het bieden van de best mogelijke klantenservice en oplossingen, en die onze mondiale klantenkring naadloze toegang biedt tot de professionele diensten die zij verlangen en nodig hebben.”

Moodys Gartner biedt belastingadvies, planning, geschiloplossing en compliancediensten voor individuele personen, ondernemingen en bedrijven met belangen in Canada, de VS of beide. De firma groeit voorspoedig op basis van de uitdaging om voor elk klantprobleem een strategische belastingoplossing te vinden. Met de toevoeging van Moodys Gartner is Andersen Global nu wereldwijd op 55 locaties vertegenwoordigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700