Keio Plaza Hotel Tokyo opent “Premier Grand” Club Floors

Guests staying in newly established Premier Grand Club Floors will have a privilege to use the Club Lounge on 45th floor with a wide range of concierge services. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meest prestigieuze hotels van Japan in Shinjuku in Tokio, heeft op 15 december 2016 zijn “Premier Grand” Club Floors geopend, inclusief 111 volledig gerenoveerde suites en premium clubruimtes. Op de 37ste tot 41ste verdieping zijn de Premier Grand Club Rooms en de Premier Grand Suite gevestigd. Gasten hebben het privilege de nieuwe Club Lounge te gebruiken, die panoramische uitzichten vanaf de 45ste verdieping biedt. De clubverdiepingen bieden ook een uitgebreide reeks diensten door onze toegewijde concierge, die gasten helpt hun verblijf in Tokio op hun wensen afstemt.

De Premier Grand-kamers, waarvan het interieur is ontworpen door G.A. Design International uit het Verenigd Koninkrijk, zijn voorzien van natuurlijke cosmetica van L’Occitane, matrassen van American Sealy, Italiaans beddengoed van Antonietti en handdoeken van het Japanse merk Imabari.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp