Instart Logic versterkt Mobile Application Acceleration-service

Verplicht zich tot een gegarandeerde toename van 20% in de prestatie van iOS en Android Apps; kondigt uitruilprogramma (trade-out program) aan voor Twin Prime-klanten

LONDEN--()--Instart Logic, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van het sneller en veiliger maken van websites en mobiele applicaties, heeft nieuwe mogelijkheden bekendgemaakt voor hun AppSpeed Mobile Application Acceleration-service en een prestatiegarantie voor het verhogen van de snelheid met ten minste 20% van de native mobiele apps van hun klanten. Een dergelijke contractuele prestatiegarantie is uniek in de aanbodmarkt van applicaties.

Instart Logic kondigde ook een uitruilprogramma aan voor bestaande betalende klanten van Twin Prime, dat de koop van het bedrijf door Salesforce heeft bekendgemaakt. Het is begrijpelijk dat Twin Prime-klanten zich zorgen maken over de voortdurende ontwikkeling van features en de ondersteuning en Instart Logic wil het uitproberen, testen, omschakelen en gebruik van hun marktleidende mobile application acceleration-oplossing kosteloos aanbieden, met inbegrip van de eerste 60 dagen service. Geïnteresseerde klanten kunnen contact leggen via mobileapps@instartlogic.com.

Het gebruik van native iOS- en Android-applicaties op mobiele apparaten groeit snel. Mobiele netwerken zijn echter vatbaar voor stagnaties en latentie die de gebruikerservaring verstoort en leidt tot het niet meer gebruiken van de app. Sinds de introductie door het bedrijf van de Mobile App Acceleration-service in juni 2016 heeft Instart Logic klanten geholpen hun merk te beschermen en opbrengsten te genereren door belangrijke verbetering te leveren van last-mile-prestatie, waaronder zaken als afbeelding- en video-uploads voor reis-apps, versnelde prestatie op wifinetwerken en video- en audiostreaming.

OPMERKING VOOR REDACTEURS: Neem voor meer informatie contact op met Priya Patel: prpatel@instartlogic.com.

Over Instart Logic

Instart Logic, Inc. is 's werelds eerste oplossing voor endpoint-aware application-delivery die toepassingen snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken maakt. Het platform van Instart Logic combineert geautomatiseerd leren, virtualisatie en open API's met een netwerk voor contentlevering (content delivery network, CDN) voor wereldwijde levering. Met Instart Logic kunnen ondernemingen uiterst snelle, visueel immersieve en veilige ervaringen op elk apparaat bieden om de opbrengsten te maximaliseren, superieure klantervaringen te leveren en concurrentievoordeel te behalen. Instart Logic wordt gefinancierd door Andreessen Horowitz, Four Rivers Group, Geodesic Capital, Greylock Partners, Hermes Growth Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Sutter Hill Ventures, Telstra Ventures, Tenaya Capital, Wing Venture Capital en verscheidene vooraanstaande investeerders van startende bedrijven met risicokapitaal in Silicon Valley. Ga voor meer informatie naar https://www.instartlogic.com/ of volg ons op Twitter op @InstartLogic.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Instart Logic
Priya Patel, +44 (0) 7984 789 674
prpatel@instartlogic.com

Contacts

Instart Logic
Priya Patel, +44 (0) 7984 789 674
prpatel@instartlogic.com