Keio Plaza Hotel Tokyo heropent gerenoveerde skylounge Aurora op 7 december

Sky Lounge "Aurora" which opens on December 7th will offer a panoramic view of Tokyo's dynamic cityscape, Keio Plaza's renowned bartenders and chefs, and a wide range of tantalizing drinks and delicious cuisine from the afternoon into the late evening. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een prestigieus internationaal hotel in Shinjuku in Tokyo, renoveert momenteel zijn skylounge “Aurora”. De ruimte wordt op 7 december 2016 heropend. Aurora biedt hotelgasten een stijlvolle dinerzaal op 160 meter hoogte, met panoramauitzicht op Tokyo. Daarnaast serveren vermaarde barbedienden en chefs gasten een brede keur aan heerlijke drankjes en gerechten. In de weekends en op feestdagen is de lounge geopend voor lunch, op alle andere dagen opent Aurora in de late namiddag haar deuren.

We creëren zitplaatsen in de skylounge Aurora die speciaal zijn ontworpen voor goed zicht op de skyline van Tokyo, zodat Japanse en buitenlandse gasten prachtig uitzicht en memorabele dinerervaringen hebben. Het interieur van Aurora grijpt terug naar een zwart-witte kleurstelling, voor een eenvoudige en stijlvolle sfeer. Die wordt extra geaccentueerd door houten schermen die gasten de gelegenheid van privé-etentjes bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp