Delticom/Probanden.nl: Passende banden voor moderne oldtimers - hoe bandenhandelaren kunnen profiteren

  • Youngtimers zijn in. En dus stijgt ook de vraag naar passende banden en onderdelen. Deze mogelijkheid kunnen garages en bandenhandelaren aangrijpen.
  • Bij Probanden.nl vinden handelaars en garages snel en eenvoudig banden en wisselstukken voor youngtimers en profiteren ze van sterke B2B-inkoopvoorwaarden.

Bij Probanden.nl vinden handelaars en garages snel en eenvoudig banden en wisselstukken voor youngtimers

HANNOVER, Duitsland--()--Het zijn technische mijlpalen met een cultstatus en tegenwoordig veelgevraagd: Youngtimers. Liefhebbers van de Saab 900, Ford Granada, Audi 80 enz. hechten er veel waarde aan om hun auto zo origineel mogelijk te houden. Dat geldt vooral voor onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, zoals de banden. Tenslotte moeten deze vroeg of laat worden vervangen, omdat ze ook als ze niet veel gebruikt worden verouderen, hard worden en kunnen scheuren. „Een kans voor bandenhandelaren en garages: Zelfs bedrijven die niet gespecialiseerd zijn in de handel in old- en youngtimers kunnen hun poorten openen voor de steeds groeiende doelgroep van cultauto-fans,“ zegt Andreas Faulstich, leidinggevende B2B bij Delticom, de grootste online bandenhandelaar van Europa, waar ook de handelaars-online shop Probanden.nl onderdeel van is. „Niemand kan alle denkbare historische banden en bandendimensies op voorraad hebben. En daar komt het partnerschapsmodel van Probanden.nl, om de hoek kijken, dat online en offline handel effectief en winstgevend voor beide partijen met elkaar verbindt.“

Want Probanden.nl biedt een groot assortiment aan historische banden in allerlei maten, die tegenwoordig naar moderne standaarden door veel bekende fabrikanten worden geproduceerd, bijvoorbeeld de „Sprint Classic“ van Vredestein, of de Maxxis „MA 1“. Alleen in de handelaarsshop van Delticom krijgen zakelijke klanten met de „Retro Classic 001“van Retro een oldtimerband met een goede prijs-kwaliteitverhouding, gemaakt bij de fabrikant Nankang, die ook als whitewallband verkrijgbaar is.

De passende band kan snel en gemakkelijk worden opgezocht op grootte of op model van de auto. Door de grote voorraad, ook dankzij het eigen voorraadbeheer, profiteren handelaars ook hier van de grote kracht die Probanden.nl biedt: Flexibiliteit. Er wordt snel geleverd, en verzending is al vanaf de eerste band gratis. Als u advies nodig hebt, kunt u zich telefonisch of per e-mail tot het ervaren team van Delticom B2B Services wenden, dat ook buiten de normale kantoortijden op maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur bereikbaar is. Door schappelijke inkoopsprijzen hebben de partners van Delticom B2B en Probanden.nl aantrekkelijke marges.

„We willen het handelaren en garages mogelijk maken hun kring van eindklanten uit te breiden. De verkoop van historische banden is daarvoor een uitstekende mogelijkheid. Daardoor is het nog gemakkelijker om u als montagepartner bij Probanden.nl te registreren. Zo krijgen de bedrijven de gelegenheid van elke online aankoop in een van de shops van onze eindklanten te profiteren,“ aldus Faulstich. Want naast de montage kunnen er nog meer kleinere garages en de kleinhandel service gaan verlenen en op die manier hun zaken uitbreiden.“

Over Probanden.nl

Probanden.nl is de exclusieve Nederlandse webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com