Keio Plaza Hotel Tokyo presenteert in samenwerking met Nationaal Noh Theater de ‘Noh’, oudste dramavorm ter wereld

Keio Plaza Hotel Tokyo is showcasing the oldest dramatic form in the world. In collaboration with the National Noh Theatre, we will be exhibiting authentic Noh wooden masks, costumes, and many more. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo, een van de meest prestigieuze hotels van Japan in Shinjuku, Tokyo, organiseert een speciale tentoonstelling van ‘s werelds oudste vorm van drama, de Noh. De tentoonstelling opent van 1 tot 29 juni 2016 de deuren ter ere van het 45-jarige jubileum van het hotel. Het Nationale Noh Theater voorziet het hotel van een aantal zeer kostbare maskers, kostuums en gerelateerde artefacten die worden gebruikt in Noh. Bezoekers kunnen de expositie gratis bezichtigen. Op 16 juni voert de vermaarde Noh-acteur Yoshimasa Kanze een deel van het toneelstuk Atsumori op, voorzien van specialistisch commentaar. Naast deze opvoering dient het hotel ook een speciaal door de chefkok bereidde lunch op. Bovendien vinden op 22 en 23 juni Noh-demonstraties plaats in de hoofdlobby van het hotel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp