SES Enabled emergency.lu bekroond met de "VSAT 2014 Changing Lives Award"

LUXEMBURG--()--SES TechCom, een volle dochteronderneming van SES SA (NYSE Paris: SESG) (LuxX: SESG) maakt bekend dat het wordt bekroond met de prestigieuze "Changing Lives Award" op de conferentie in Londen VSAT 2014.

De "Changing Lives Award" onderschrijft en erkent een inspirerend initiatief waarmee telecommunicatie een gemeenschap sterk heeft beïnvloed, ondersteunend en verlichtend is en bijdraagt aan verdere economische en sociale ontwikkeling.

emergency.lu werd ontwikkeld en geïmplementeerd als een publiek-private samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Luxemburg, in samenwerking met een consortium van Luxemburgse bedrijven en organisaties - SES TechCom, Hitec en Luxemburg Air Rescue. Het is ontworpen om de humanitaire en civiele bescherming van de gemeenschap te helpen in het veld, om telecommunicatiediensten (opnieuw) op te bouwen en ter ondersteuning van effectieve communicatie en coördinatie van de first responders. emergency.lu kan overal in de wereld binnen enkele uren na een natuurramp of een door de mens veroorzaakte crisis worden ingezet, waardoor de implementatietijd van traditionele communicatiesystemen drastisch verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

SES
Yves Feltes
Media Relations
Tel. +352 710 725 311
Yves.feltes@ses.com

Contacts

SES
Yves Feltes
Media Relations
Tel. +352 710 725 311
Yves.feltes@ses.com