Krebs & Sisler LP verkrijgt patent voor hergebruik koolstofdioxide

CHICAGO--()--Krebs & Sisler LP, een onderzoeksbedrijf in de energiesector, heeft een goedkope methode ontwikkeld voor de scheiding en het hergebruik van koolstofdioxide. De technologie staat beschreven in het Amerikaanse patent nummer 8,673615, dat het bedrijf in maart verkreeg.

De methode vormt een aanvulling op het systeem voor de verbranding en condensatie van koolstofdioxide en zuurstof, dat in patent 6,907,845 staat beschreven. Deze technologie scheidt en herstelt koolstofdioxide en alle andere uitlaatgassen die ontstaan bij ontbranding van een motor.

"We vonden een goedkope methode voor de recycling van koolstofdioxide in het feit dat de groei van biomassa in hydrocultuur meer dan honderd keer groter wordt dan normaal door de toevoeging van koolstofdioxide en gelijktijdige verzadiging met Led-licht", aldus de uitvinder Bill Krebs.

www.krebsandsislerlp.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

Krebs & Sisler LP
W.P. Krebs, 1 312-236-9724

Contacts

Krebs & Sisler LP
W.P. Krebs, 1 312-236-9724