Kolmar BNH scherpt haar mondiale concurrentiepositie aan dankzij de dubbele werking van HemoHIM

HemoHIM G, geproduceerd door Kolmar BNH en verdeeld door Atomy, bevat Angelica sinensis, Ligusticum chuanxiong en Paeonia lactiflora. Het werd vorige maand in Taiwan gelanceerd. (Foto: Kolmar BNH)

SEOEL, Zuid-Korea--()--Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), een vooraanstaand ODM-bedrijf (Original Development Manufacturing) gespecialiseerd in functionele voeding voor de gezondheid, versterkt haar marktpositie met het behalen van de certificatie voor de aanvullende werking van HemoHIM, een gerenomeerd Koreaans gezondheidssupplement.

Het bedrijf behaalde goedkeuring van het Ministerie voor Voedings- en Geneesmiddelenveiligheid voor de vermoeidheidsverbeterende werking van het extractcomplex van Angelica gigas, enz. in HemoHIM, geëxtraheerd uit Angelica gigas en andere bestanddelen in 2023. Deze verwezenlijking kwam er zes jaar na de lancering van het HemoHIM Sustainable Technology Development Project. Als resultaat van dit project kwam HemoHIM op de markt als een gezondheidsproduct met dubbele werking, ontwikkeld om het immuunsysteem te versterken en vermoeidheid te verminderen.

HemoHIM, ontwikkeld door Kolmar BNH in 2006, is het eerste individueel goedgekeurde immuunbooster gezondheidssupplement van het land, op basis van een formule op basis van inheemse natuurlijke bestanddelen zoals Angelica gigas, Cnidium officinale en Paeonia japonica. Het product, dat door Atomy wordt verdeeld, is momenteel een succes over de hele wereld, dat naar meer dan 20 landen wordt geëxporteerd en meer dan KRW 2 biljoen omzet genereert, waarbij de export de piek van $200 miljoen overschrijdt. Het bleef meer dan een decennia lang Korea's topseller immuunbooster.

Kolmar BNH beoordeelde de vermoeidheidsverbeterende werking van HemoHIM aan de hand van uitgebreide klinische proeven (proeven op mensen) en niet-klinische proeven (celtesten). Tijdens de proeven waarbij volwassenen waren betrokken met een leeftijd van 30 tot 59 jaar die last hadden van vermoeidheid, werden aanzienlijke verbeteringen vastgesteld tijdens metingen van de vermoeidheid, onder andere de FSS (Fatigue Severity Scale) en de MFI (Multidimensional Fatigue Inventory), na inname van het HemoHIM-extractcomplex van Angelica gigas, enz. Deze bevindingen werden gepubliceerd in Phytomedicine Plus, een internationale vakblad gewijd aan natuurlijke geneeskunde, met patenten geregistreerd in Korea en Rusland.

In haar voortdurend nastreven van innovatie na de lancering van HemoHIM, besteedt Kolmar BNH meer dan 2% van haar jaarlijkse omzet aan R&D. Deze investering is bedoeld om de werking van de producten uit te breiden en het concurrentiële voordeel te versterken.

HemoHIM G, dat zich op de mondiale markt richt, is een van de resultaten van deze aandacht voor R&D. HemoHIM G werd vorige maand in Taiwan gelanceerd. Het is een nieuw product voor de export waar zorgvuldige aanpassingen aan de grondstoffen en de verhoudingen van de bestanddelen werden uitgevoerd om te voldoen aan de internationale voedingsvoorschriften. De belangrijkste ingrediënten zoals Angelica sinensis, Ligusticum chuanxiong en Paeonia lactiflora ondergingen strikte sourcingprocedures en een strenge kwaliteitscontrole. De smaak- en aromaprofielen werden bijgeschaafd om in te spelen op de voorkeuren van mondiale consumenten. Verder werd de veiligheid ervan gecertificeerd in het prestigieuze academische vakblad “Toxicological Research”, geaccrediteerd op SCIE-niveau.

De woordvoerder van Kolmar BNH verklaart: "Aan de hand van niet-aflatende inspanningen op het vlak van R&D, heeft Kolmar BNH de concurrentiële positie van HemoHIM verbeterd. We engageren ons om functionele voeding voor K-gezondheid over de hele wereld te promoten dankzij voortdurende innovaties in HemoHIM."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr

聯絡人

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr