A Kolmar BNH a HemoHIM kettős funkciójával élesíti globális versenyképességét

A Kolmar BNH által gyártott és az Atomy által forgalmazott HemoHIM G angyalgyökéret (Angelica sinensis), kínai medvegyökeret (Ligusticum chuanxiong) és japán pünkösdi rózsát (Paeonia lactiflora) tartalmaz. Tajvanon a múlt hónapban került bemutatásra. (Fotó: Kolmar BNH)

SZÖUL, Dél-Korea--()--A Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), az egészséges funkcionális élelmiszertermékekkel foglalkozó vezető Original Development Manufacturing (eredeti fejlesztésgyártó, ODM) vállalat piaci pozícióját azzal erősíti, hogy tanúsítványt szerzett a HemoHIM, a híres koreai egészségjavító termék további funkcióira vonatkozóan.

A vállalat 2023-ban kapott engedélyt az Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Minisztériumtól az angyalgyökérből és egyéb összetevőkből származó HemoHIM kivonatkomplexum fáradtságjavító funkciójára. Ez az eredmény hat évvel a HemoHIM fenntartható technológiai fejlesztési projekt elindítása után valósult meg. Ennek következtében a HemoHIM kettős funkciójú egészségügyi termékként került a piacra, amelyet az immunrendszer működésének fokozására, valamint a fáradtság csökkentésére terveztek.

A Kolmar BNH által 2006-ban kifejlesztett HemoHIM az ország első egyénileg jóváhagyott immunerősítő egészséges táplálkozáskiegészítője, amelyet olyan őshonos természetes összetevők felhasználásával állítanak elő, mint az angyalgyökér, a cnidium officinale és a japán pünkösdi rózsa. Az Atomy által forgalmazott termék mára globális sikereket ért el, több mint 20 országba exportálják, és 2 billió dél-koreai wont (KRW) meghaladó értékesítést generál, exportértéke pedig meghaladja a 200 millió dollárt. Már több mint egy évtizede Korea legnépszerűbb immunerősítője.

A Kolmar BNH kiterjedt klinikai (emberi vizsgálatok) és nem klinikai (sejttesztek) segítségével validálta a HemoHIM fáradtságjavító funkcióját. A 30 és 59 év közötti, fáradtságban szenvedő felnőttekkel végzett vizsgálatok során a HemoHIM angyalgyökér stb. kivonatkomplexumának fogyasztását követően jelentős javulást figyeltek meg a fáradtság mértékében, beleértve a fáradtság súlyossági skáláját (FSS) és a többdimenziós fáradtsági leltárt (MFI). Ezen eredmények a Koreában és Oroszországban bejegyzett szabadalmakkal rendelkező Phytomedicine Plus, természetgyógyászattal foglalkozó nemzetközi folyóiratban lettek közzétéve.

A Kolmar BNH a HemoHIM elindítása után továbbra is elkötelezett az innováció iránt, így éves árbevételének több mint 2%-át kutatás-fejlesztésre (K+F) fordítja. A beruházás célja a termék funkcionalitásának javítása és a versenyelőny megerősítése.

A globális piacot megcélzó HemoHIM G a K+F iránti elkötelezettség egyik ékes bizonyítéka. A múlt hónapban Tajvanon piacra dobott HemoHIM G egy új, exportra szánt termék, amelynél a nemzetközi élelmiszer-előírásoknak megfelelően aprólékosan módosították a nyersanyagok és az összetevők arányát. Kulcsfontosságú összetevői, mint például az angyalgyökér, a kínai medvegyökér és a japán pünkösdi rózsa szigorú beszerzési eljárásokon és precíz minőségellenőrzésen mentek keresztül. Az íz- és aromaprofilokat a globális fogyasztók igényeihez igazították. Ezen túlmenően biztonságáról a tudományos folyóirat tudományos (SCIE) szinten akkreditált toxikológiai kutatása is tanúskodik.

A Kolmar BNH egyik hivatalos képviselője elmondta: „A Kolmar BNH fáradhatatlan kutatási és fejlesztési erőfeszítésekkel növeli a HemoHIM versenyképességét. A HemoHIM folyamatos innovációi révén a K-health funkcionális élelmiszerek globális népszerűsítése mellett köteleztük el magunkat."

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

聯絡人

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr

聯絡人

Kolmar BNH
Jang Woo Lee
jay.lee@kolmar.co.kr