Wereldwijd verslag van Calyx Global bewijst dat onderzoek naar de koolstofmarkt loont

Source includes data from Calyx Global’s ratings of over 500 carbon projects. In addition, data was used from the UC Berkeley database (Barbara K. Haya, Aline Abayo, Ivy S. So., Micah Elias. (2024, May). Voluntary Registry Offsets Database v11, Berkeley Carbon Trading Project, University of California, Berkeley), which includes the four major registries – ACR, CAR, Gold Standard and VCS. (Graphic: Business Wire)

LEADVILLE, Colo.--()--Een kwaliteitsanalyse van de vrijwillige koolstofmarkt toont vroege aanwijzingen dat de markt naar een grotere integriteit beweegt. Het Calyx Global-verslag van het platform voor de beoordeling van koolstofkredieten verzamelt gegevens over markttrends met de meer dan 500 ratings van Calyx Global om een uniek inzicht te geven in hoe het staat met de inspanningen om de marktintegriteit te verbeteren.

Na wijdverspreide druk en kritisch onderzoek door de media en de academische wereld hebben veel marktspelers actie ondernomen om problemen met de kwaliteit van koolstofkredieten aan te pakken. Dit rapport volgt de effectiviteit van deze inspanningen.

"We wilden een start maken met het bijhouden van de kwaliteit en beseften dat de vrijwillige koolstofmarkt volwassen begint te worden," zegt medeoprichter Donna Lee van Calyx Global.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Mediacontact
Cheryl Sansonetti
marketing@calyxglobal.com

聯絡人

Mediacontact
Cheryl Sansonetti
marketing@calyxglobal.com