FPT is medehost van het France-Vietnam Business Forum, om een duurzame toekomst aangestuurd door technologie kracht bij te zetten

The event was attended by the Vietnamese Ambassador to France, Dinh Toan Thang, Business France, MEDEF International, CCI France Vietnam, French Foreign Trade Advisors, and over 100 high-level government officials, business leaders, and tech experts. (Photo: Business Wire)

PARIJS--()--In samenwerking met MEDEF International, Business France, de CCIFV (de Franse Kamer van Koophandel in Vietnam) en CCE (Conseillers du Commerce extérieur, de Franse adviseurs voor buitenlandse handel), heeft FPT Corporation (FPT) onlangs het France-Vietnam Business Forum georganiseerd in Parijs, Frankrijk. Dit evenement bracht toonaangevende bedrijfsleiders en technologie-experts bijeen en dekte onderwerpen gericht op het versnellen van de economische dynamiek tussen Vietnam en Frankrijk, toegespitst op de kernindustrieën aan weerszijden, zoals luchtvaart, de automobielsector, maakwerk, energie en gezondheidszorg.

Vietnam is een van de belangrijkste economische partners van Frankrijk in Zuidoost-Azië, die een ruime waaier van sectoren dekt met een stijgende import van gespecialiseerde elektronische producten en textielwaren uit Vietnam. Op het vlak van investeringen is Frankrijk de tweede grootste Europese (EU) investeerder in Vietnam, waardoor 50.000 jobs voor deze markt ontstaan. In 2023 steunde Business France eveneens negen Vietnamese investeringsprojecten in Frankrijk,” aldus Laurent Saint-Martin, CEO van Business France.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Mediacontact
Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com

聯絡人

Mediacontact
Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com