Mary Kay kent studiebeurzen toe aan vijf veelbelovende jonge wetenschappers tijdens de Regeneron International Science & Engineering Fair

Mary Kay Inc. proudly served as a Special Award Organization for the 2024 Regeneron International Science and Engineering Fair, awarding three cash prizes to inspiring young scientists. (Graphic: Society for Science, Regeneron ISEF)

DALLAS--()--Mary Kay Inc., een bedrijfscheerleader in het ondersteunen van STEM-onderwijs en jongeren die hun dromen willen waarmaken, kende onlangs drie studiebeurzen toe aan vijf voortreffelijke hogeschoolwetenschappers, geselecteerd uit bijna 2.000 deelnemers die bijna 70 landen vertegenwoordigen, tijdens de Regeneron International Science & Engineering Fair (ISEF) in Los Angeles. De studiebeurzen, goed voor in totaal een slordige $10.000, werden toegekend aan studenten met innovatieve projecten, toegespitst op het vinden van behandelingen voor kankers die vrouwen treffen, innovatie voor duurzame verpakking en het beschermen van de kostbaarste grondstoffen van onze planeet.

ISEF, een programma van de Society for Science sinds meer dan 70 jaar, is ’s werelds grootste wetenschappelijke wedstrijd voor hogeschoolstudenten. Via een wereldwijd netwerk van lokale, regionale en nationale wetenschapsbeurzen, worden miljoenen studenten aangemoedigd om hun passie voor wetenschappelijk onderzoek de vrije loop te geven. Elke lente wordt een groep van deze studenten geselecteerd als finalisten en krijgen zij de kans om mee te dingen naar om en bij $9 miljoen awards en studiebeurzen.

Deze toekomstige STEM-leiders getuigden van innovatief onderzoek, creatieve oplossingen en een frisse benadering van complexe problemen die rechtstreeks invloed zullen hebben op behandelingen voor kanker, duurzame bedrijfspraktijken en het herdefiniëren van sectornormen,” zegt Kristin Dasaro, directeur Package Engineering & Sustainability bij Mary Kay. “We hebben heel wat te leren van deze komende generatie en Mary Kay is vereerd om hen tijdens hun STEM-traject te steunen.”

MAAK KENNIS MET DE STUDENT-WETENSCHAPPERS

Eerste prijs: Keshvee Sekhda en Nyambura Sallinen (Georgia, USA)
IdentiCan: de app die hersen- borst-, long-, huid- en alvleesklierkanker opspoort
App die gebruik maakt van AI-technologie om kankertumoren met 99,6% nauwkeurigheid op te sporen.

Tweede prijs: Madalena Filipe en Frederico Mauritty (Lissabon, Portugal)
HidroQapa: waterbestendige bioplastic gemaakt van chitosan gewonnen uit het pelafval van garnalen
Duurzame, biologisch afbreekbare materialen gemaakt uit schalen van schaaldieren om te helpen het afval en de milieuvervuiling te verminderen.

Derde prijs: Carolina de Araujo Pereira da Silva (Rio de Janeiro, Brazilië)
Rock the metals! Onderzoek naar mangaan als trigger voor maligniteit en metaaltransporters als targets in de behandeling van kanker
Onderzoek hoe metalen en hun transporters invloed hebben op het gedrag van kankercellen voor nieuwe therapeutische kankerbehandelingen.

Over Mary Kay

Toen. Nu. Altijd. Als een van de eerste doorbrekers van het zogenaamde glazen plafond, richtte Mary Kay Ash in 1963 haar schoonheidsbedrijf op als verwezenlijking van haar droom, met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom kwam tot bloei en werd een bedrijf van miljarden dollars, met miljoenen onafhankelijke leden van het verkoopteam in meer dan 35 landen. Al 60 jaar lang geeft de Mary Kay-kans vrouwen de mogelijkheid om hun eigen toekomst te bepalen door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties, het beschermen van vrouwen die getroffen zijn door kanker en huiselijk geweld, en het aanmoedigen van jongeren om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, vind ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

聯絡人

Bedrijfscommunicatie Mary Kay Inc.
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com