GIGABYTE toont een heleboel rekenkracht op de COMPUTEX en pakt de AI-gedreven nieuwe evolutie frontaal aan

GIGABYTE Showcases a Whole Lot of Computing Power at COMPUTEX, Taking the AI-driven New Evolution Head-On (Graphic: Business Wire)

TAIPEI--()--GIGABYTE Technology, een toonaangevende IT-innovator, is koploper in het bevorderen van wereldwijde industrieën met cloud- en AI-computingsystemen en het verbeteren van gebruikerservaringen met hardware-innovatie. Op COMPUTEX 2024 presenteert GIGABYTE baanbrekende producten die klaar zijn om het AI-tijdperk te definiëren.

GIBABYTE bouwt voort op het succes van vorig jaar en wil zijn AI-leiderschap versterken met het thema "ACCEVOLUTION". Dit staat voor de toenemende vraag naar computing en GIGABYTE's vermogen om "de volgende evolutie te versnellen". De GIGABYTE-stand is drukker dan ooit, en is daarmee de grootste stand met één merk. GIGABYTE toont een breed scala aan producten, oplossingen en toepassingen die zijn toegespitst op de ontwikkeling van AI, en besteedt aandacht aan belangrijke technische trends, waaronder AI computing, geavanceerde connectiviteit, toekomstige mobiliteit, immersieve realiteit, duurzaamheid en innovatie.

Bezoek de pagina van GIGABYTE’s COMPUTEX evement: https://www.gigabyte.com/Events/Computex.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Mediacontact: Michael Pao brand@GIGABYTE.com

聯絡人

Mediacontact: Michael Pao brand@GIGABYTE.com