De regering van Mongolië en The Nature Conservancy brengen 'Eternal Mongolia' tot stand, een traject om de nationale klimaat- en biodiversiteitsdoelen te bereiken

Eternal Mongolia zal zorgen voor het behoud van uitgestrekte natuurgebieden op gemeenschapsniveau, waaronder het laatste intacte gematigde grasland van de planeet.

Mongolia's Nationally Protected area, Toson Hulstai. ©TNC

ULAANBAATAR, Mongolië--()--Vandaag hebben de regering van Mongolië, The Nature Conservancy (TNC) en anderen de lancering aangekondigd van Eternal Mongolia - een Project Finance for Permanence (PFP). Met dit initiatief wil Mongolië permanent behoud en duurzame gemeenschapsontwikkeling bereiken voor dit Centraal-Aziatische land, waarvan de uitgestrekte steppe het laatste grote stuk intact gematigd grasland op onze planeet is.

Eternal Mongolia is een onderhandeld partnerschap dat USD 198 miljoen aan nieuwe investeringen zal opleveren over een periode van 15 jaar om de ambitieuze doelen van Mongolië te ondersteunen en te zorgen voor permanent behoud en duurzame gemeenschapsontwikkeling in en rond beschermde gebieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Rachel Winters
rwinters@tnc.org

聯絡人

Rachel Winters
rwinters@tnc.org