Long Tale Games herlanceert Life is Feudal: MMO op Steam met een belangrijk evenement: de Balance Restoration Campaign

(Graphic: Business Wire)

KUALA LUMPUR, Maleisië--()--Long Tale Games (LTG) kondigt de herlancering op Steam aan van Life is Feudal: MMO. Om waardering te tonen aan de gemeenschap van de game, lanceert de uitgever een speciaal evenement gericht op de oorspronkelijke spelers van het spel: de Balance Restoration Campaign. Spelers die tijdens de vorige Life is Feudal: MMO-ronde aankopen hebben gedaan, ontvangen speciale LiF Coins die kunnen worden ingewisseld voor een abonnement op de game.

Sinds de herlancering in juni 2023 is Life is Feudal: MMO overgestapt op een op abonnementen gebaseerd model, waarbij alle pay-to-win-functies zijn verwijderd. Deze verschuiving zorgt voor een gelijk speelveld voor alle spelers, waardoor eerlijkheid wordt bevorderd aangezien succes in het spel nu volledig afhangt van de vaardigheid en inzet van de speler, met als gevolg een boeiendere omgeving. Tot nu toe werd de game alleen gedistribueerd via het persoonlijke gamingplatform van de uitgever (LTG.com). Met deze lancering breidt het zijn aanwezigheid nu echter uit naar andere stores, te beginnen met Steam.

Evgenii Romin, Publishing Director bij Long Tale Games, uitte zijn enthousiasme voor de aanstaande herlancering en de bijbehorende campagne door te verklaren: "We zijn ongelooflijk enthousiast om via Steam een breder publiek kennis te laten maken met 'Life is Feudal: MMO'. Daarnaast willen we graag onze dankbaarheid jegens onze gemeenschap tonen via de Balance Restoration Campaign. Dit streven toont onze waardering voor de steun van onze spelers en weerspiegelt onze toewijding om een eerlijke en lonende spelervaring te garanderen."

Life is Feudal: MMO is aanzienlijk verfijnd door onophoudelijke ontwikkeling, gerichte herbalancering en het elimineren van bugs, terwijl een sterke band met de gemeenschap behouden blijft, met een speciale knipoog naar de bijdragen van modders. De game heeft een renaissance doorgemaakt met meer dan 150 updates van de inhoud, waaronder nieuwe items, gebouwen, beroepen en gameplay-mechanismen, samen met de introductie van langverwachte functies zoals in-game voicechat, anti-cheat-systemen en aanvullende inhoud . Deze ontwikkelingen en boeiende evenementen, zoals de King of the Hill-competitie, hebben de game-ervaring diepgaand verrijkt. Hartelijk dank aan de spelers en de MMO-gemeenschap voor hun toewijding aan onze favoriete simulator van het echte leven in de middeleeuwen.

Voor de toekomst bevat de roadmap voor Life is Feudal: MMO belangrijke updates die zijn geïnspireerd op de feedback van de gemeenschap, zoals een nieuwe kaart en veel gameverbeteringen gepland voor medio 2024. Deze strategie onderstreept de inzet van LTG om Life is Feudal: MMO te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gemeenschap.

Wat is Life is Feudal: MMO?

Life is Feudal: MMO is een sandbox-MMORPG die zich afspeelt in een ruige middeleeuwse wereld genaamd Abella. Spelers bevinden zich in deze vreemde nieuwe wereld zonder herinnering aan hun verleden en moeten snel de basisprincipes van het overleven leren, van jagen en verzamelen tot het vinden van bondgenoten die hen zullen steunen in tijden van nood. Naarmate hun traject vordert, kunnen spelers nieuwe vaardigheden leren waarmee ze ingewikkelde wapens kunnen maken, gebouwen kunnen bouwen en zelfs plaatsen, kastelen en machtige forten kunnen vestigen.

Of spelers er nu voor kiezen om samen te werken in gilden en epische veroveringsoorlogen te ondernemen of de kunst van het solo-overleven onder de knie te krijgen, de game biedt eindeloze mogelijkheden voor verkenningen en veroveringen, ongeacht welk pad ze bewandelen.

Over Long Tale Games

Long Tale Games (LTG) is een multiverse-uitgever die legendarische games nieuw leven wil inblazen met nieuwe energie en innovatieve technieken voor het genereren van inkomsten en gebruikersacquisitie. Met een divers portfolio dat alles omvat, van klassieke tot web3-games, maakt LTG gebruik van branche-expertise om de marketing van verborgen juweeltjes en klassiekers te kanaliseren, over te dragen, verder te ontwikkelen en te ondersteunen, zodat elk project een aanpak op maat krijgt. In de kern wordt LTG mogelijk gemaakt door toegewijde veteranen uit de industrie die geloven in een gemeenschapsgedreven strategie, waarbij spelers worden betrokken bij het ontwikkelingsproces om elke game nieuw leven in te blazen. Zo bewijzen ze hun toewijding aan het opnieuw tot leven brengen van geliefde titels en het bevorderen van de groei van nieuwe ondernemingen in de gaming-wereld.

Ga voor meer informatie naar corp.ltg.com

Het inkomstengeneratiemodel: een maandelijks abonnement van $ 14,99, met een gratis proefperiode van 7 dagen voor nieuwe gebruikers en 30 dagen voor bezitters van de originele Life is Feudal: MMO op Steam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Derrick Stembridge
Global Director Public Relations, LTG
d.stembridge@longtalegames.com

聯絡人

Derrick Stembridge
Global Director Public Relations, LTG
d.stembridge@longtalegames.com