PUMA Studio gaat open in LA om producten en campagnes voor de VS-markt te creëren

Sports company PUMA will open the PUMA Studio in the Hollywood area of Los Angeles in early 2025, a creative space that brings its design and marketing teams closer to the most influential communities and celebrities to inspire products and campaigns for the strategically important US market. (Photo: Business Wire)

HERZOGENAURACH, Duitsland--()--Begin 2025 opent het sportbedrijf PUMA de PUMA Studio in het Hollywood-gebied van Los Angeles, een creatieve ruimte om haar design- en marketingteams dichter bij de meest invloedrijke gemeenschappen en beroemdheden te brengen teneinde producten en campagnes te inspireren voor de strategisch belangrijke VS-markt.

De beslissing om een creatieve ruimte in LA te openen is tekenend voor PUMA’s strategische prioriteit om de Verenigde Staten te veroveren. Door het rijke ecosysteem van creatieve en innovatieve professionals in LA aan te boren, zal de nieuwe PUMA Studio een belangrijke rol spelen in het creëren van producten en marketingactiviteiten die op VS-consumenten zijn afgestemd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Mediacontact: Robert-Jan Bartunek – Bedrijfscommunicatie PUMA –
robert.bartunek@puma.com

聯絡人

Mediacontact: Robert-Jan Bartunek – Bedrijfscommunicatie PUMA –
robert.bartunek@puma.com